KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan Mod 33 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1425-AIRGUN
Hatsan Mod 33 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1425-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.499,00 kr - DU SPARER 27%

Specialpris 1.099,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Combo udgave af Hatsan MOD 33 4,5 millimeter kaliber med 4x32 mm. kikkertsigte og monteringsringe med kikkertstop. Den medfølgende kikkert har en forstørrelse på 4x og en optik på 32 mm., som ved levering kun kræver at blive monteret på geværet og derefter skudt ind. Ellers er alt på geværet som på den normale Hatsan MOD 33 model, hvilket betyder at man her får et gevær der både er let, træfsikker og er nem at betjene for selv nybegynderen. Geværet er bygget op som et klassik knækluftgevær, som lades ved at knække løbet og putte haglet direkte ind i løbsindgangen.

En kraftig spændefjeder betyder at man med Hatsan MOD 33 Combo opnår en udgangshastighed på hele 200 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Geværet har fået den nye Quattro aftræk, som gør det muligt både at justere længden, belastning og cyklus af aftrækket. Skæftet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale, som derudover har fået netskæringer der giver et bedre greb om geværet. Enden af skæftet har en blød skulderpude i gummi, som både er med til at reducere rekylsalg og give en mere komfortabel skydeoplevelse. Derudover har geværet riffelgang, manuel sikring og der medfølger engelsk manual.   

Klik her for at se manualen til Hatsan Mod 33 Combo.

Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra. 

   

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

 

Yderligere information

Specifications

Inkl. 4x32 mm. Kikkerstige.

Inkl. Montageringe m. Kikkertstop. 

Passer både til venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skæfte: sort kunststofskæfte.

Type: Knækløb.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne inkl. (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 200 m/s.

Inkl. Engelsk manual.

Længde: 106 cm.

Løbslængde: 45 cm.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3000 gram.