KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1424-AIRGUN
Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1424-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.099,00 kr - DU SPARER 18%

Specialpris 899,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hatsan MOD 33 luftgevær er perfekt til den yngre skytte der ønsker et let luftgevær der samtidig er nemt at betjente. Geværet skyder på et traditionelt spændefjeder system, som lades ved at knække løbet og indsætte haglet i løbsindgangen. Geværet er nemt at knække og systemet betyder at man får en udgangshastighed på hele 200 m/s ved brug af almindelige hagl. Aftrækket på Hatsan MOD 33 er det anerkendte Quattro aftræk, som giver skytten en række forskellige måde at indstille og justere selve aftrækket på. Skæftet er produceret i vedligeholdelsesfrit sort kunststofmateriale, men løbet og overdelen er produceret i stål med en klassisk sort brunering. På enden af skæftet er der monteret en skulderpude i blødt gummi, som gør geværet mere komfortabelt at skyde med i længere perioder. Derudover har Hatsan MOD 33 manuel sikring, riffelgang, og der medfølger engelsk manual.    

Se manualen til Hatsan Mod 33 her.

Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra. 

   

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

 

Yderligere information

Specifications

Passer både til venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skæfte: sort kunststofskæfte.

Type: Knækløb.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne inkl. (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 200 m/s.

Inkl. Engelsk manual.

Længde: 106 cm.

Løbslængde: 45 cm.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3000 gram.