KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Hatsan Mod 125 Sniper Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1163-AIRGUN
Hatsan Mod 125 Sniper Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1163-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 2.999,00 kr - DU SPARER 33%

Specialpris 1.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hatsan 125 Sniper luftgevær er en videreudviklet udgave af deres klassiske bestseller model 125, hvilket betyder at den har en række nye egenskaber og specifikationer. Først og fremmest er geværet dog stadig lige så kraftig som den originale 125, hvilket vil sige at man stadig har en udgangshastighed på vanvittige 380 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Derved er geværet stadig en af de klart kraftigste knækluftgevær på markedet og som sætter de fleste konkurrenter på plads med sin enorme kraft. En af de nye ting på 125 Sniper er den justerbare kindpude, som kan indstilles i højden, så den passer og støtter den enkelte skytte helt optimal. Derudover har geværet får Hatsans Quiet Energy Sound lyddæmper teknologi, som reducere lyden med på til 50% ved anvendelse af almindelige hagl.

Skæftet på Hatsan 125 Sniper er produceret i kunststofmateriale og har fået nedudskæringer på både greb og forskæfte for at give et bedre greb om geværet. Det syntetiske Skæftet kræver ingen vedligeholdelse og er derudover udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover indeholder geværet ligesom den originale 125’er både Hatsan Quattro Trigger aftræk, SAS – Shock Absorber System, TRUGLO fiberoptisksigte og TRIOPAD® Butt System som er yderligt beskrevet herunder. Der medfølger rembøjler, skulderrem, bipod og engelsk manual.   

Se manualen til Hatsan 125 Sniper her.

Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille og justere skyd aftrækket, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket betyder nem mulighed for indstilling af aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. Og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. geværet tabes vil aftrækket automatisk låse også selvom sikring er slået fra. 

Hatsan Shock Absorber System (SAS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af geværet, pistol, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet og ligesom det beskyttere udstyret er det også med til at give skytten en mere behagelig skydeoplevelse.   

TRUGLO

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. 

Quiet Energy Sound Moderator

Quiet Energu Sound er en luddæmper er der integreret i løbets udløb og fungere ved at optage lyden og luften fra cylinderen, mens haglet upåvirket forsætter ud gennem løbet.  Systemet betyder at lyden ved afgivelse af skud reduceres med på til 50 % afhængelig af hagl og omgivelser.  

TRIOPAD® Butt System 

Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der både er med til at give en mere behagelig skydeoplevelse, samt mulighed for justering af længeden af skulderpuden og dermed længden til aftrækket. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Derudover er det muligt at justere længden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje tre individuelle plader.   

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

   

Yderligere information

Specifications

Inkl. Hatsan Bipod.

Inkl. Rembøjler og skulderem.

Sigte: TRUGLO fiberoptisksigte.

Passer både til venstre- og højrehåndsskytter.

Justerbart aftræk via Quattro Trigger.

Skulderpude: TRIOPAD® justerbart system.

Sort kunststofskæfte med justerbar kindpude.

Shock Absorber System - reducerer vibrationer.

Type: Knækløb.

Løb med riffelgang.

Monteringsskinne (kikkert): 11 mm.

Udgangshastighed: 380 m/s.

Inkl. Engelsk manual - Se den her.

Længde: 124 cm.

Løbslængde: 36 cm.

Bagsigte: 0,9 mm. (Grøn)

Frontsigte: 1,5 mm. (Rød)

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 4100 gram.