Hatsan Jet l Regulated PCP Luftpistol - Rød - 4,5 mm.

Tilbudspris 3.099,00 kr. DU SPARER 23% 3.999,00 kr.
På lager
SKU
0401300FW23-Rød
Leveringstid: 1-3 hverdage

Hatsans HELT NYE PCP-luftpistol JET I, er mere end bare en pistol. Du kan nemt konvertere den til et gevær med dens aftagelige og justerbare skæfte. Hatsan JET I er perfekt til skydeøvelser og til super god underholdning. Luftpistolen er udstyret med et 8 skuds magasin og har en udgangshastighed på 197m/s og 235m/s med PBA hagl. PCP Pistolen leveres med en aftagelig luftcylinder som er udstyret med regulator. Men en max kapacitet på cylinder på hele 250 bar giver det dig 21 skud på en opfyldning. Med en løbslængde på kun 20cm, har JET I en kompakt længde på kun 38,1cm uden skæftet, og mellem 58cm - 62,5cm med det justerbare skæfte tilføjet. Så du får virkelig en kompakt sag som også er utrolig let. Med en vægt på ca. 1 kg uden skæftet er denne PCP luftvåben virkelig nem at håndtere. JET I indeholder 3 integrerede og justerbare flip-up-sigter, der kan bruges til gevær eller pistol. Desuden har den picatinny skinner monteret på begge sider, over og underside. Fremstillet i et stærkt kunstmateriale hvilket giver den en god robusthed. JET I har et ergonomisk designet et syntetisk greb som ligger virkelig godt i hånden. Dens tohåndsbetjening og justerbare kindpude og gummi-skæftepuden tilføjer endnu mere komfort og kontrol til Hatsan JET l.

Se manualen til Hatsan Jet l RG her.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Hatsan.

Model: Jet l RG.

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet.  

Våbentype: PCP-pistol.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 2 stk.

Magasin kapacitet: 8 hagl.

Max. lufttryk på cylinder: 250 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 21 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 197 m/s.

Udgangshastighed PBA: 235 m/s.

Skæfte: Syntetisk materiale.

Justerbar kolbe:  Ja.

Vægt: 1,100 kg.

Vægt (gevær): 1,540 kg.

Løbslængde: 20 cm.

Total længde: 45,5 cm.

Total længde (gevær): 65,5 - 70 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Skinne til kikkert: Picatinny.

Skinne til udstyr: Picatinny.

Manual: Engelsk.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved