Aselkon Arms hos AIRGUN.dk - Se alle nye Aselkon PCP-luftgevær her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Hagl til PCP-Luftvåben

Luftgevær - kvalitets luftgevær online

PCP luftgevær kræver særlige hagl  af flere grunder og det er vigtigt at vælge de rigtige hagl, så man får det maksimale ud af PCP luftgeværet. Først og fremmest skal haglet kunne sidde i PCP-magasinet uden at ødelægge kammeret. Der næst skyder de fleste PCP luftgevær med en utrolig høj udgangshastighed, hvilket gør det vigtigt at vælge mere tunge hagl. Anvendes der for lette hagl i kraftige PCP luftgevær, vil man opleve at haglet kommer ud med overlydskraft og dermed give en forringet præcision. Det kunne eksempelvis være Gamo PCP Special, H&N Diabolo Baracuda Match Heavy eller JSB Diabolo Exact Heavy.

Hos AIRGUN.dk har vi samlet en række hagl til brug i PCP luftgevær og luftpistoler. Har du brug for hjælp til valg af PCP hagl eller har yderlige spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 97312710, mail til [email protected] skrive til os på Facebook. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 50

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode