Gamo Speedster IGT 10x GEN2 Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 1.999,00 kr. DU SPARER 38% 3.199,00 kr.
På lager
SKU
SPEEDSTERIGTSS21-AG

Gamo Speedster IGT 10x GEN2 luftgevær med magasin er endnu en nyhed, som har fået den nye udgave af Gamos 10x Quick-Shot GEN2 magasinteknologi. Ligesom mange andre luftgevær fra spanske Gamo, er Speedster IGT 10x GEN2 fyldt med innovative teknologier. Derfor har luftgeværet både Gamo Whisper Maxxim lyddæmper, IGT gas-stempel, SWA-skulderpude, RRR-kikkertmontage og Gamo CAT-aftræk med manuel sikring. 

Speedster IGT 10x GEN2 er lavet som et almindeligt knæk-luftgevær, hvor løbet skal knækkes for hvert skud, men hvor en mekanisk mekanisme automatisk indsætter et nyt hagl fra et 10-skudsmagasin. Dette gør det muligt at lade hurtigere, og at skytten hurtigt kan affyre flere skud i samme gruppe. Speedster IGT 10x GEN2 er udstyret med den nye 2. generation af 10x Quick-shot teknologien, hvor magasinet ligger vandret ned, så der opnås en mere lav profil. Det betyder at der kan skydes uden kikkertsigte monteret, hvilket ikke var muligt med den første generation af 10x Quick Shot. 

Sammen med 10x Quick Shot teknologien har luftgeværet et Gamo IGT gassystem, som erstatter den normale spændefejder. IGT-systemet er en lukket gas-cylinder, som både afgiver færre vibrationer, har en bedre slidstyrke og dermed giver en bedre skydeoplevelse. IGT-systemet betyder at luftgeværet opnår en udgangshastighed på 305 m/s med almindelige hagl og hele 386 med PBA Power-hagl. 

For at holde lyden fra det kraftige IGT-system nede, har Gamo udstyret Speedster luftgeværet med en Whisper Maxxim lyddæmper. Whisper Maxxim er Gamos nyeste og mest effektive lyddæmper, hvor lyden både holdes nede via en fuld isolering af løbet og et fast lyddæmper ved løbsudgangen. Dette sikre tilsammen at lyden holdes nede på et minimum, mens haglet forsætter upåvirket ud gennem løbet.

En så stor udgangshastighed får luftgeværet til at afgive en smule rekyl, men også her har Gamo fundet en innovativ løsning. De har nemlig udstyret den med deres stødabsorberede skulderpude med SWA-gummi. Dertil har luftgeværet fået Gamos RRR-montageskinne, som beskytter kikkertsigtet mod rekylsalg. 

Skæftet er fremstillet i syntetisk materiale, som både er let, vedligeholdelsesfrit og utrolig slidstærkt. Skæftet er lavet med et klassisk pistolgreb og dobbelt kindpude, så luftgeværet både kan anvendes af vestre- og højrehåndsskytter. 

Dertil byder Speedster på Gamos CAT-aftræk, som giver skytten mulighed for indstilling af både 1. og 2. fase af aftrækkets frigang. Den leveres med et magasin og engelsk manual.

Se manualen til 10x Quick-Shot her.

Indskydning og montering af kikkertsigte:

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Gamo.

Model: Speedster 10x IGT GEN2. 

Land (Brand): Spanien.

Produktionsland: Spanien. 

Våbentype: Luftgevær.

System: kænklæb - Magasin.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Ja. 

Magasin kapasitet: 10-skuds. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 386 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Gamo SWA-Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,1 kg.

Løbslængde:

Total længde: 114 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Gamo CAT. 

Stempel: Gamo IGT gas-cylinder.

Lyddæmper: Gamo Whisper Maxxim.

Lyddæmpet løb: Gamo Whisper Maxxim.

Skinne til kikkert: Gamo RRR 9-11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fiberoptisk Truglo.

Kikkert medfølger: Intet.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: 1. stk. 10x Quick-Shot og engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved