KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Gamo Shadow DX Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:2019743-AIRGUN
Gamo Shadow DX Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:2019743-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 2.599,00 kr - DU SPARER 23%

Specialpris 1.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Gamo Shadow DX Combo luftgevær med et let skæfte i kunststofmateriale og bygget på et system der giver en høj udgangshastighed.

For at skyde helt præcist med et luftgevær kræver det et kikkeretsigte og gode hagl. Gamo Shadow DX Combo kan tilbyde begge dele, da der både medfølger en Gamo 4x32 sigtekikkert og 250 Gamo hagl. 

Luftgeværet har en udgangshastighed på 305 m/s med almindelige hagl og helt op til 386 m/s med særlige Power-hagl. Derudover byder luftgeværet på et løb med riffelgang, som sikre god præcision ved høje hastigheder.

Skæftet er produceret i vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale og har kindpuder til både højre- og venstrehåndsskytter. Derudover er der et støttende pistolgreb som giver god komfort under skydning. For at reducerer det rekylslag luftgeværet afgiver, er der monteret en speciel Gamo SWA skulderpude, som reducerer helt op til 74% af rekylet. 

Til skydning uden sigtekikkert har Gamo Shadow DX Combo fået monteret et TRUGLO fiberoptisk sigte med grønt bagsigte og rødt frontsigte.

Læs mere om de teknologier Gamo Shadow DX Combo indeholder herunder.

Indskydning og montering af kikkertsigte:

Gamo Shock Wave Absorber er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på Gamo laboratorie for at forbedre absorbering i skulderpuden. Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder. 

TRUGLO

Gamo TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Kikkertsigte: 4x32 mm.

Inkl. 250 Gamo hagl.

Skytte: Venstre og højrehåndsskytter.

Skæfte: kunststofskæfte.

Type: Knækløb.

Ammunition: 4,5 mm. hagl. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Power hagl udgangshastighed: 386 m/s (f.eks. Gamo PBA eller Crosman Penetrator hagl)

Riffelgang.

Løbs længde: 76,6 cm.

Manual: Engelsk manual.

Længde: 110 cm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3100 g