Gamo Roadster IGT 10x GEN2 Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 1.999,00 kr. DU SPARER 33% 2.999,00 kr.
På lager
SKU
122383SS21-AG

Gamo Roadster IGT 10x luftgeværet er første luftgevær, som har den nye udgave af deres 10x Quick-Shot GEN2 magasinteknologi. 10x Quick-Shot GEN2 er baseret på samme teknologi, men til forskel fra den første generation, så ligger magasinet nu vandret ned, så der opnås en mere lav profil. Den lave profil, gør at der nu er plads til et optisk sigte, så der kan skydes uden kikkertsigte, hvilket ikke er muligt, med den første udgave af 10x Quick-Shot.  

Det nye 10x Quick-Shot magasinsystem virker på samme måde, som den første udgave. Det vil sige, at luftgeværets løb skal knækkes på normalvis, men i stedet for at skytten selv skal indsætte haglet i løbet, så gør 10x Quick-Shot systemet det automatisk fra et 10-skudsmagasin. Derfor skal skytten blot tage ladegreb for hvert skud, og gøre klar til næste skudafgivelse. Luftgeværet leveres med et 10-skudsmagasin til Gamo Quick-Shot systemet.      

Roadster IGT 10x GEN2 skyder på Gamos anerkendte IGT gas-ram-system, hvor den normale spændefjeder er skiftet ud med en gascylinder. Når der tages ladegreb, sættes gascylinderen under tryk, som så frigives ved skudafgivelse. Gamo IGT-systemet har fordel ved at være mere slidstærkt, afgiver færre vibrationer og giver et mere ensartet skud. IGT-systemet betyder at Gamo Roadster IGT 10x GEN2 luftgeværet opnår en udgangshastighed på 305 m/s med blyhagl og hele 386 m/s med PBA Power hagl. 

Det kraftige IGT-systemet afgiver naturligvis både en del lyd og rekyl, men dette har Gamo også fundet løsninger på. Lyden holdes nede ved hjælp af deres innovative Whisper Fusion lyddæmper, hvor selve løbet er lydisoleret og en fast lyddæmper på løbsudmundingen opsamler lyden. 

Rekylslag bliver reduceret via Gamos SWA-skulderpude, som opfanger op til 74% af slag og vibrationer ved skudafgivelse. For at beskytte optikken mod rekylslag, har luftgeværet fået Gamos RRR rekylreducerende monteringsskinne. 

Skæftet er fremstillet i let og vedligeholdelsesfri kunststofmateriale, som både byder på pistolgreb med thumbhole, skridsikker greb og vertikal justerbar kindpude til både venstre- og højrehåndsskytter.  

Derudover byder Roadster IGT 10x på Gamos CAT aftræk, som giver skytten mulighed for indstilling af både 1. og 2. fase af aftrækkets frigang. Den leveres med et Gamo QuickShot magasin og engelsk manual.   

Se video om de forskellige Gamo teknologier i Roadster og hvordan den skyder herunder.

Se hvordan Roadster skyder her:

Gamo Roadster IGT 10x GEN2

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Gamo.

Model: Roadster IGT 10x GEN2. 

Land (Brand): Spanien.

Produktionsland: Spanien. 

Våbentype: Luftgevær med magasin.

System: Knækløb.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Ja. 

Magasin kapasitet: 10-skuds. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 386 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Gamo SWA-Gummi.

Justerbar kolbe: Ja.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,1 kg.

Løbslængde:

Total længde: 114 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Gamo CAT. 

Stempel: Gamo IGT / Gas-Ram.

Lyddæmper: Gamo Whisper Fusion.

Lyddæmpet løb: Gamo Whisper Fusion.

Skinne til kikkert: Gamo RRR 9-11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Truglo fiberoptisk.

Kikkert medfølger: Nej.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: 1. stk. 10x Quick-Shot og engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved