KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Gamo Replay-10 Maxxim Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:2017927SS17-AIRGUN
Gamo Replay-10 Maxxim Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:2017927SS17-AIRGUN

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

 • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

 • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

 • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

 • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

 • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

 • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

 • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

 • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

 • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

 • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 2.999,00 kr - DU SPARER 13%

Specialpris 2.599,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Gamo Replay-10 Maxxim er en verdens nyhed, der med sikkerhed vil revolutionere måden at skyde med ”knæk-luftvåben” på og samtidig gøre skydning langt sjovere. Det unikke ved Gamo Replay-10 Maxxim er det nye 10X Quick-Shot system, som gør det muligt at skyde op til 10 gange uden at putte et nyt hagl i løbet og skytten skal derfor kun koncentrere sig om at tage ladegreb inden næste skud. Systemet fungere ved at et lille 10-skuds magasin monteres på toppen af løbet, og som automatisk montere et nyt hagl i løbet, når skytten knækker geværet. Dette gør det lagt nemmere kun at skulle tage ladegreb og derefter hurtigt rette fokus ind på målet igen.

Udover at tilbyde det nye 10X Quick-Shot system byder Gamo Replay-10 Maxxim 4,5 millimeter også på en række andre anerkendte Gamo teknologier. Først og fremmest er det et utrolig lydløst gevær, da det både har et lyddæmpet løb og en lyddæmper som tilsammen udgør det unikke Gamo Whisper Maxxim lyddæmper teknologi. Derudover har Replay-10 fået den anerkendte Gamo CAT aftrækker, som gør det muligt for skytten selve at finjustere aftrækket. På toppen har geværet Gamos RRR teknologi, som betyder ”Recoil Reducing Rail” og en banebrydende teknologi der beskytter kikkertsigtet mod rekylsalg, og for dem til at holde i længere tid på kraftige luftvåben. Sidst men ikke mindst har Replay-10 fået monteret Gamos SWA rekylpude på enden, som giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder.

Gamo Replay-10 Maxxim har et skæfte i kunststofmateriale og med et almindeligt pistolgreb, der gør det muligt for både venstre- og højrehåndsskytter at anvende geværet. Derudover har kunststofmaterialet fordele ved at være utrolig let og samtidig kræver det ingen vedligeholdelse. Der medfølger et Gamo 4x32 mm. WR kikkertsigte inkl. høj montering og to 10-skuds magasiner til 10X Quick-Shot systemet.   

 

 

Gamo 10X Quick-Shot er en helt ny teknologi der med sikkerhed vil revolutionere måden at skyde med traditionelle knækgevær på. Systemet gør det muligt at skyde op til 10 gange uden at putte et nyt hagl ind i løbet, da systemet selv montere det nye hagl direkte fra et magasin, når der tages ladegreb. Selve magasinet har plads til 10 hagl af gangen, og skal monteres i et lille kammer ovenpå geværet. Derfor er skytten eneste opgave at knække geværet, og gøre klar til at trykke på aftrækkeren igen. Gamo 10X Quick-Shot er kun tilgængelig på udvalgte modeller.   

Whisper Maxxim er endnu en lyddæmper teknologi fra Gamo. Maxxim bliver integreret på spidsen af løber og ses derfor ofte tydeligt på de luftvåben der indeholder teknologien. Lyddæmperen fungere ved at opsamle luften og lyden i små kamre, når hagler passere forbi spidsen af løbet. Mens det meste af lyden og luften bliver ledet væk forsætter haglet uden at blive påvirket på hverken præcision eller hastighed. Se en lille video om hvordan Gamo Whisper Maxxim fungere herunder. 

 

Gamo CAT system står for ”Custom Action Trigger” og giver i sin enkelthed skytten mulighed for selv at justere forreste og bagerste position på aftrækket. For at justere den forreste position justeres der blot på justeringsskruen på aftrækket og vandre-længde øges eller forkortes. Bagerste position justeres ved at løsne eller spænde en lille justeringsring på aftrækket, som så vil øge eller formindske den bagerste vandre-position. En fantastisk system der gør det muligt at skræddersy aftrækket præcis efter behov.  

 

Gamos RRR teknologi betyder ”Recoil Reducing Rail” og en banebrydende teknologi der beskytter kikkerten mod rekylsalg, som særligt kraftige luftvåben afgiver ved skud. RRR teknologien er en todelt aluminiums konstruktion der er placeret ovenpå den normale skinnemontage. Konstruktionen er sammensat at to ”polymer”, som arbejder adskilt og dermed absorbere stødbølgerne. Dette resultere i at rekylstød reduceres med næsten 100% i  montagen, så kikkerten ikke lider skade under skydning med kraftige luftvåben. Derudover lover Gamo at man via RRR teknologen opnår øget kikkert-pålidelighed, reduceret vibration og øget præcision.  

 

GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse.  Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorier for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder. 

 

  

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Kikkert: Gamo 4x32 mm. kikkertsigte.

Inkl. 2 10-skudsmagasiner.

Skytte: Venstre og højrehåndsskytter

Skæfte: Kunststofskæfte.

Type: Knækløb.

Ammunition: 4,5 mm. hagl. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Tilbud

 • Gamo Replay-10 Maxxim Combo Luftgevær - 4,5 mm.

  Pris: 2.999,00 kr - DU SPARER 13%

  Specialpris 2.599,00 kr

  +
  1 stk.
  Gamo Geværetui - Sort

  Pris: 599,00 kr - DU SPARER 17%

  Specialpris 499,00 kr

  +
  1 stk.
  Gamo Match Classic Training Hagl - 4,5 mm
  69,00 kr

  Varerne separat = 3.167,00 kr

  Tilbudspris = 2.850,30 kr

  10% rabat ved køb af dette tilbud.