Gamo Replay-10 Magnum Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 2.500,00 kr. DU SPARER 31% 3.599,00 kr.
Udsolgt
SKU
2017972SS19-AG

Gamo Replay-10 Magnum Combo luftgeværet er en 2018 nyhed, udviklet til at tage skydning til det næste niveau af power og performance. Derfor er den også fyldt med innovative Gamo teknologier og leveres med et Gamo 3-9x40 mm. kikkertsigte.

Replay-10 Magnum er baseret på Gamos unikke Replay-10 teknologi, som gør det muligt at skyde op til 10 skud uden at skulle indsætte et nyt hagl for hvert skud. I stedet fyldes et lille magasin og indsættes på toppen af luftgeværet. Herefter kan der afgives op til 10 skud, ved blot at tage ladegreb for hvert skud.  

Luftgeværet er gjort ekstra kraftig via Gamos store 33 mm. Power cylinder, som gør at der opnås en udgangshastighed på 380 m/s og hele 475 m/s med PBA Power hagl, som eksempelvis Gamo PBA Armor eller Gamo PBA Red Fire hagl. Sammen med den store cylinder, har Replay-10 Magnum et Gamo CAT to-trins justerbart aftræk, som gør det muligt både at indstille forreste og bagerste position.

For at beskytte det medfølgende Gamo 3-9x40 mm. kikkertsigte, har luftgeværet fået monteret en Gamo RRR monteringsskinne. RRR monteringsskinnen består af to ”polymer”, som arbejder adskilt og dermed absorbere stødbølger og rekylslag med næsten 100%. 

Gamo Replay-10 Magnum har et skæfte produceret i kunststofmateriale med pistolgreb og en lille kindpude, som gør det muligt at anvende luftgeværet af både venstre- og højrehåndsskytter. Skulderpuden er lavet i Gamos innovative SWA gummi, som giver op til 74% bedre absorbering end normale skulderpuder.   

Der medfølger et Gamo 3-9x40 mm. kikkertsigte inkl. høj montering og 1 stk. 10-skuds magasin til 10X Quick-Shot systemet.   

Se manualen til Gamo Replay-10 Magnum her.

 

Indskydning og montering af kikkertsigte:

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Gamo.

Model: Replay-10 Magnum Combo. 

Land (Brand): Spanien.

Produktionsland: Spanien. 

Våbentype: Luftgevær.

System: knækløb.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Ja. 

Magasin kapasitet: 10-skuds. 

Udgangshastighed: 380 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 470 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre og højre side.

Skulderpude: Gamo SWA-Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,4 kg.

Løbslængde:

Total længde: 131 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Automatisk. 

Aftræk: Gamo CAT. 

Stempel: Gamo Power 33 mm. Spændefjeder.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: Gamo RRR 9-11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Gamo 3-9x40 mm. WR.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Gamo 3-9x40 mm. kikkertsigte, 1. stk. 10x Quick-Shot og engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved