Gamo P-900 IGT Gun Set Luftpistol - 4,5 mm.

Tilbudspris 999,00 kr. Normalpris 1.399,00 kr.
På lager
SKU
112489SS22-AG

Gamo P-900 IGT Gun Set luftpistol indeholder alt hvad der skal til for at komme i gang med at skyde med luftpistol. Sættet består derfor både af den fede Gamo P-900 luftpistol, Gamo Match fladhagl, skydeskiver og Gamo skydekasse. Et perfekt sæt for både den mere erfarne luftvåbenskytte, nybegynderen eller juniorskytten, der vil købe kvaltiet fra start.  

Gamo P-900 IGT-luftpistolen er efterhånden blevet en rigtig klassiker grundet sit robuste design, store slidstyrke og gode præcision. Denne udgave er tilmed udstyret med Gamos IGT (Inert Gas System) gas-cylinder i stedet for den normale spændefjeder. IGT-systemet giver luftpistolen en øget slidstyrke, færre vibrationer og dermed bedre præcison. Den lades dog på samme måde som den originale P-900 med spændefjeder, ved at knække løbet og indsætte haglet direkte i løbsindgangen.  

IGT-systemet er forbundet til to-trins Gamo aftræk med manuel sikring. Denne kombination betyder at Gamo P-900 IGT opnår en udgangshastighed på hele 105 m/s. 

Skæftet er fremstillet i syntetiskmateriale med et klassisk pistolgreb, som ligger godt i hånden. På oversiden har P-900 IGT et Truglo fiberoptisk sigte med grønt fornt sigte og rødt bagsigte. 

Se manualen til P-900 luftpistolen her. 

Klik her for at se Gamo P-900 IGT manualen.

Bemærk:

For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Inkl. Gamo Match fladhagl.

Inkl. Gamo skydeskiver. 

Inkl. Gamo skydekasse. 

Udgangshastighed: 105 m/s.

Type: knæk-løb.

Sigte: Truglo fiberoptisk.

Aftræk: To-trins

Drift: Gamo IGT gas-cylinder. 

Skæfte: Kunststof.

Løb: riffelgang. 

Sikring: Manuel. 

Kaliber: 4,5 mm.

Længde: 32 cm. 

Vægt: 700 g. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved