KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Gamo Delta Fox GT Spyder Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:2019720SS18-AG
Gamo Delta Fox GT Spyder Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:2019720SS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.299,00 kr - DU SPARER 15%

Specialpris 1.099,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Gamo Delta Fox GT Spyder i 4,5 mm. er et helt nyt knækluftvåben fra den spanske Gamo som er tiltænkt til husstandes yngre skytter.

Det særlige ved den nye GT Spyder udgave, er det nye unikke design i grå kunststofmateriale med et hvidt mønster. På alle andre fronter, er luftgeværet identisk med den normale Delta Fox GT.

Derfor byder denne udgave også på et mindre skæfte end normale luftgevær, så selv familien mindre medlemmer kan anvende det. Skæftet er produceret i kunststof, som både er let og ikke kræver nogen vedligeholdelse. Det specielle skæfte gør designet af skæftet det særligt egnet til venstrehåndsskytter, men også brugbart for højrehåndsskytter.

Luftgeværet skyder på et knæksystem, hvor løbet knækkes ved ladning og haglet indsættes direkte i piben. Systemet betydet at Gamo Delta Fox GT Spyder har en udgangshastighed med almindelige hagl på 160 m/s og ved anvendelse af specielle ”Power-Hagl” kan luftgeværet komme helt op på 190 m/s.   

Derudover får man med Gamo Delta Fox GT Spyder både skinnemontage til kikkertsigte, ventileret bagklappe, tro-trins aftrækker og sikring. 

Se vores våbenekspert John gennem få Gamo Delta Fox GT Spyder herunder. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Skytte: Venstre og højrehåndsskytter

Skæfte: Kunststofskæfte.

Type: Knækløb.

Ammunition: 4,5 mm. hagl.

Udgangshastighed: 190 m/s.

Power hagl udgangshastighed: 190 m/s (f.eks. Gamo PBA eller Crosman Penetrator hagl)

Manual: Engelsk manual.

Længde: 97 cm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 2100 g.