KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Gamo Compact Luftpistol - 4,5 mm

Varenummer:1605-AIRGUN
Gamo Compact Luftpistol - 4,5 mm
Varenummer:1605-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 2.399,00 kr - DU SPARER 17%

Specialpris 1.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Gamo PR-45 Compact er perfekt til både konkurrence og hobby, men er især kendt for sit store komfortable træskæfte. Compact er bygget på Gamos klassike lade-system, hvilket betyder at den lades ved at løfte hele topdelen, hvorved et stempel bliver spændt. Pistolen er uden magasin og det betyder derfor at man for hvert skud skal isætte et nyt hagl, ligesom som på det fleste luftgevær – til gengæld får man et præcist og ensartet skud hver gang.

Udgangshastigheden når helt op på 120 m/s og er derfor beregnet til præcise skydninger helt ud på op til 20 meter. Den er konstrueret i metal på hele overdelen, mens skæftet er produceret i formet træ, som giver en helt utrolig komfort når man står med pistolen. Derudover har Gamo Conpact både justerbart sigtemiddel, riffelgang og er 100% rekylfri. Den leveres ligesom de andre Gamo pistoler i en praktisk pistolkuffert inklusiv Gamo Mach hagl. Se Gamos lille film om Campact herunder.      

Gamo Compact:

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Udgangshastighed: 120 m/s.

Kompakt luftpistol.

Træskæfte.

Inkl. praktisk plastkuffert.

Inkl. 250 GAMO Mach hagl.

Pibe med riffelgang.

Produceret i Spanien.

Rekylfri.

Sikring.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 910 gram.