KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Gamo CFX Royal Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:1308-AIRGUN
Gamo CFX Royal Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:1308-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.399,00 kr - DU SPARER 24%

Specialpris 2.599,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Næsten alle produkter opdateres og forbedres løbende, men der er også de produkter, som i første forsøg er så gode at man aldrig må ændre på dem – sådan er Gamo CFX Royal! Geværet er en rigtig klassiker og har som et af de få gevær fra Gamo fast løb, som sikre et mere slidstærkt og præcist gevær. Fast løb betyder at selv løbet sidder som et stykke med resten af geværet og at der så under sidder et ladegreb, som knækkes. Det betyder at man ikke har noget ”svagt” eller ”samling” punkt på løbet som der kan opstå slør i.

Derudover taber man heller ikke luft, da der ingen samling er på løbet, hvilket betyder at CFX Royal kan anvendes til skydning ud på over 40 meter med stor nødagtighed. CFX Royal er uden tvivl for skytten der har fokus på præcision frem for fart og derfor har geværet også det nye SAT aftræk, som giver et langt mere galt og blødt skud. 

Skæftet er produceret i lakeret træ og har kindpude på begge sider, så den både kan anvendes af højre- og venstrehåndsstykker. Træskæfte kræver selvfølgelig mere vedligeholdelse ned syntetisk, hvilket man især skal være opmærksom på når man har haft det med i fugtigt vejr.

Se mere om de Gamo teknologier denne klassiker indeholder herunder. 

 

Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk. 

GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse.  Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorier for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder. 

TRUGLO

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Sigte: TRUGLO Fiberoptisksigte. 

Skytte: Venstre- og højrehåndsskytter.

Skæfte: træskæfte.

Type: fastløb.

Ammunition: 4,5 mm. hagl. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Power hagl udgangshastighed: 345 m/s (f.eks. Gamo PBA eller Crosman Penetrator hagl)

Riffelgang.

Løbs længde: 80,5 cm.

Manual: Engelsk manual.

Længde: 116 cm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3500 g.