KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Gamo Black Fusion Whisper Luftgevær - 4,5 mm

Varenummer:2017925-AIRGUN
Gamo Black Fusion Whisper Luftgevær - 4,5 mm
Varenummer:2017925-AIRGUN

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.099,00 kr - DU SPARER 16%

Specialpris 2.599,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Gamo Black Fusion Whisper er et utrolig kraftigt luftgevær, men samtidig gjort utrolig lydløs via den innovative Whisper FUSION lyddæmper. Det specielle ved netop denne lyddæmper er at den har to indbyggende måder at fjerne lyden på. For første har den en støjdæmpende teknologi når haglet forlader cylinderen, og igen når haglet passere spidsen at løber hvor små luftkamre fanger både luften og lyden uden at påvirke selve haget. Black Fusion Whisper skyder hele 335 m/s med almindelige hagl og med specielle Power-hagl kommer den helt op på 345 m/s. 

Den høje hastighed skydes udelukkende Gamo nye ”POWER” teknologi, som er en forstørret og forstærket cylinder på hele 33 mm. Skæftet har to så kindpuder på begge sider til både venstre- og højrehånds skytter, og er produceret i let syntetisk materiale, som igen vedligeholdelse kræver. Det stopper dog ikke har for Gamo har yderlig tilført både deres SWA rekyldæmpning, SAT aftrækker og TRUGLO fiberoptisksigte. Læs mere eller se små film op de forskellige Gamo teknologier geværet indeholder herunder. 

  

Gamo Whisper Fusion er den nyeste og senest udviklet lyddæmperteknologier i Gamos Whisper serie. Gamo kalder den selv for ”The Quietest Quiet Gun” og med rette, for den formår at dæmpe lyden med op til hele 89,5% i forhold til almindelige luftgevær. Grunden til at man kan opnå en så stor lyddæmpende effekt er kombinationen af et lyddæmpet løb og en kraftig lyddæmper på mundingen af løbet. Løbet reducere støjen mens haglet er i løbet og til sidst sidder lyddæmperen, som indsamler lyden og luften i store kamre uden at påvirke hastigheden eller præcisionen. Teknologien findes i de nyeste Gamo luftgevær og er de må anses for at være bland de ”mest stille af de stille” luftgevær på markedet. Se en video om hvordan Gamo Whisper Fusion teknologien virker herunder.  

Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed i skuddet. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk. 

GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse.  Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorier for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder. 

Gamo ville øge kraften i almindelige luftvåben og hvorfor ikke bare udstyre dem en større cylinder og fjeder? Dette blev derfor resultatet af Gamos POWER – 33 mm. cylinder, som via kombinationen af større fjeder og cylinder har en forbedret evne til at flytte en større mængde luft og derved at øget hastighed på haglet. Det gør Power 33 mm. til et utrolig kraftig og slidstærk system, som ofte får hastigheden på haglet op på lagt over 300 m/s.  

Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Sigte: TRUGLO fiberoptisksigte.

Skytte: Venstre og højrehåndsskytter.

Skæfte: Kunststofskæfte.

Type: Knækløb.

Ammunition: 4,5 mm. hagl. 

Udgangshastighed: 335 m/s.

Power hagl udgangshastighed: 345 m/s (f.eks. Gamo PBA eller Crosman Penetrator hagl)

Manual: Engelsk manual.

Længde: 117 cm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3000 g.