KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Gamo Black Bull IGT Mach 1 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:2018749FW17-AIRGUN
Gamo Black Bull IGT Mach 1 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:2018749FW17-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 2.799,00 kr - DU SPARER 18%

Specialpris 2.299,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo er et fantastisk knæk-luftgevær med et væld af Gamo teknologier, som f.eks. Bull Whisper, SAT, SWA og IGT Mach1. Det særlige ved luftgeværet, er det specielle POWER Mach1 system. Det betyder at geværet har et 33 mm. overdimensioneret kammer, som sammen med IGT teknologien gør at luftgeværet opnår en udgangshastighed på hele 340 m/s.

Skæftet er produceret i syntetisk materiale, som både har fordele ved at være utrolig slidstærkt, men som heller ikke har brug for nogen form for vedligeholdelse. Skæftet er  lavet med en mindre kindpude på begge sider, hvilket betyder at geværet både kan anvendes til vestre- og højrehåndsskytter. Det syntetiske materiale forsætter ud på løbet, hvor det slutter sammen med den fastmonterende BULL WHISPER lyndæmper. Derudover medfølger et kiggersigt på 4x32 mm. samt montering. 

Læs eller se video om de forskellige teknologer i Gamo Black Bull IGT Mach1 nedenunder.

Gamo vakte opsigt da de nogle år siden introducerede trykluftdrevet cylinder kaldet IGT, og nu har de udviklet endnu mere på den med IGT MACH1. Som sagt bygger MACH1 på den ”gamle” IGT teknologi, og er derfor stadig en fjederløs luftcylinder, som fungere ved at et lille stempel belaster cylinderen når der lades. Det nye ved MACH1 er at man har gjort cylinderen større, så den nu er på helt op til 33 mm. og samtidig gjort yderlig forstærket i konstruktionen. Dette skulle til sammen bevirke at man øger hastighed på haglet med helt op til 20%. Derudover lover Gamo et IGT MACH1 har en forbedret kraft, præcision og mindre vibration.  

Gamos nyudviklet lyddæmper har fået navnet BULL WHISPER, og er udviklet til at få selv kraftige luftvåben til kun at larme minimalt. BULL WHISPER har fået den nye ”Bull Barrel” lyddæmper teknologi NS-52 integreret, hvilket betyder at man får et både let og lyddæmpende løb. Teknologien er indbygget i spidsen af løb, og fungere ved at komprimerer luften i kamre mens haglet passere forbi og forsætter ud af løbet uden påvirkning. Den overskydende luft fra haglet bliver sammen med lyden fært ned langs løbet igen. Derved får man et optimal lyddæmpning uden at man mindsker eller påvirker farten på haglet.   

Det nye Gamo SAT (Smooth Action Trigger) Trigger System er uden tvivl en fantastisk og meget mere stabilt aftrækker. SAT er en skræddersyet aftrækker og designet til alle discipliner af skydning. Den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat aftræk og hurtigt aftræk, så man tilsammen opnår en øget nøjagtighed. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk. 

 

GAMO SWA betyder ”Shock Wave Absorber”, som er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOs laboratori for at forbedre absorbering, måle kraften (kg.) og afstanden af rekyl (millimeter). Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA mulighed for at skytten skal kan regulerer rekylet ved at tage en eller flere af de små gummistykker ud.

Gamo ville øge kraften i almindelige luftvåben og hvorfor ikke bare udstyre dem en større cylinder og fjeder? Dette blev derfor resultatet af Gamos POWER – 33 mm. cylinder, som via kombinationen af større fjeder og cylinder har en forbedret evne til at flytte en større mængde luft og derved at øget hastighed på haglet. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Kikkert: 4 x 32 mm. (medfølger)

Skytte: Venstre- og højrehåndsskytter

Skæfte: Kunststofskæfte.

Type: Knækløb.

Cylinder: 33 mm.

Ammunition: 4,5 mm. hagl. 

Udgangshastighed: 340 m/s.

Power hagl udgangshastighed: 420 m/s (f.eks. Gamo PBA eller Crosman Penetrator hagl)

Manual: Engelsk manual.

Længde: 117 cm.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 3000 g.