KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Flip-Target Max Skydemål

Varenummer:33202-AIRGUN
Flip-Target Max Skydemål
Varenummer:33202-AIRGUN

 

Pris: 349,00 kr - DU SPARER 14%

Specialpris 299,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Flip-Target Max er en kraftigere udgave af deres originale Cadet skydemål og der derfor beregnet til de helt kraftige luftvåben. Selve strukturen er ligesom på den mindre Cadet lavet af Polex, mens target-cirklerne er produceret i stærkt AR500 stål, så de kan holde til helt kraftige luftvåben, som f.eks. PCP våben. Skydemål er et utrolig sjovt og innovativt skydemål, som går ud på at ramme target-cirklen, så målet flipper den rundt og et nyt mål i en anden vinklen kommer frem. Dette gør Flip-Target oplagt til sjov øvelsesskydning eller til træning til konkurrenceskydning.

 

De to røde og gule dele kan nemt skilles og samlet under transport og Flip-Target Max kan anvendes på alle typer af fast underlag. Bemærk at ”Max” udgaven ikke kan anvendes af små junior eller begynder luftgevær da de ikke er kraftige nok til at få Flip-Target til at rotere. Til skydning mod Flip-Target skal der anvendes blyhagl. Se en video om Flip-Target Max herunder.     

 

Yderligere information

Specifications

Indhold: 1 gul & 1 rød del.

Måltaget: 6 cm.

Diameter: 15 cm. (samlet)

Materiale: Polex® & AR500 stål.

Anbefalet til: Luftvåben med +16 joules anslagsenergi.

Bemærk: Ikke velgenet til junior eller begynder luftgevær.