Aselkon Arms hos AIRGUN.dk - Se alle nye Aselkon PCP-luftgevær her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Elite Force EF 703 Nødkniv med tilbehør

Varenummer:5.0909FW19-AG
Elite Force EF 703 Nødkniv med tilbehør
Varenummer:5.0909FW19-AG

 

299,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Elite Force EF 703 Kit med både overlevelseskniv i topkvalitet, strygestål, bælteskære og kraftigt hylster i nylon. Dermed får man et knivsæt i topkvalitet, med mange praktiske funktioner og en masse praktisk tilbehør. 

Dolken er udstyret med en stor sort klinge fremstillet i kraftigt og slidstærkt 440 rustfrit stål, som har fået en TRP-coated overfladebehandling. Dertil har knivbladet savtakker på halvdelen af klingen. Knivblandet er direkte støbt ind i dolkens skæfte, som er fremstillet i stærkt kunststofmateriale. Dette giver en robust og meget kraftig kniv, som er perfekt til brug i nødsituationer eller praktisk kniv på nye eventyr i skoven. 

Sammen med EF 703 dolken medfølger der et stort hylster i plast og nylon, som er fastgjort med tre nylon bælter. Dertil har den holder til strygestålet, som gør at de nemt kan transpoteres sammen. Derudover medfølger der en praktisk bælteskære fremstillet i 440 rustfri stål, der kan opbevares i en lille lomme bagpå hylsteret.    

Yderligere information

Specifications

Knivblad længde: 12,4 cm.

Længde total: 26 cm. 

Knivbland materiale: 440C stål. 

Greb materiale: Syntetisk og TPR. 

Bladform: Spearpoint. 

Vægt: 143 gram.  

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode