Diana XR200 OD Green PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 9.999,00 kr. DU SPARER 9% 10.999,00 kr.
På lager
SKU
1104000SS23
Leveringstid: 1-3 hverdage

Diana XR200 OD Green PCP-luftgeværet er tyske Dianas første PCP-luftgevær i deres helt nye XR-serie, som udelukkede kommer til at bestå af PCP'er i den absuloutte topklasse. Alle luftgevær i XR-Serien kommer til at være 100% produceret og udvilket på deres egen fabrik i Ense, Tyskland. PCP-luftgeværne i XR-serien indeholder de nyste teknologisker, unikke egenskaber, fede designs og selvfølgelig bygget i en kvalitets, som matcher de bedste PCP-luftgevær på markedet.

Den nye Diana XR200 OD Green er ingen undtagelse, for den byder på en helt række af specifikationer, egenskaber og materialer, som vi normalt kun ser i langt dyerer PCP-luftgevær. XR200 OD Green er derfor både udstyret med Altaros retulator,  Lothar Walther løb med carbon overfalde, lyddæmper, høj udgangshastighed, helt nyudviklet PCP-system, stor luftcylinder, og meget mere. Et PCP-luftgevær der ville være det perfekte valg til både præcisionsskydning, skadedyrsregulering og skydning på lange afstande. 

XR200 OD Green skyder på Dianas helt nye XR PCP-system, hvor en stor 280cc luftcylinder fyldes med PCP-kompressor, PCP-håndpumpe eller dykkerfalske til maksimum 200 bar. En fyldt luftcylinder får udgangshastighed i XR200 OD op på 340 m/s og hele 425 m/s med specialle PBA Power-hagl. En justeringskrue gør det muligt at indstille kraften og udgangshastigheden på PCP-luftgeværet. PCP-systemet skyder fra et medfølgende 14-skudsmagasin, som både er nemt at fylde og indsætte i luftgeværet. Dertil medfølger der et enkeltsskudsindsats, som gør det muligt at skyde med hagl helt op til 16 mm., hvilket normalt ikke er muligt i de fleste andre PCP-luftgevær. 

Som noget helt ny i XR serein kan lufttrykket i cylinderen hele tiden overvåges via et manometer, som vender direkte mod skytten, hvor næsten alle andre PCP-luftgevær har manometeret på undersiden. Manometeret og ladegrebet kan flyttes til begge sider, så både venstre- og højrehåndsskytter kan skyde med XR200 OD Green. 

Det kraftige PCP-system er udstyret med en præcisions luftreguler fra jekkiske Altaro, som er anerkendt i hele verden, for at lave nogle af de bedste regulatorer. Altaro luftregulatoren sikre at PCP-systemet får det rigtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dermed opnås der et helt ens og mere præcist skud, uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen. Regulatoren er justerbar, og kan hele tiden overvåges via en trykmåler på højre side af løbet, som viser den aktuelle  regulatorindstillingen.

Det kraftige PCP-system i Diana XR200 OD Green afgiver en smule lyd ved skudafgivelse, og derfor har Diana udstyret den med et fuldt lyddæmpet løb med riffelgang fra tyske  Lothar Walther. Dertil er den udstyret med Dianas  Olympic to-trins aftræk med justering af både første og andet fase samt manuel sikring. Aftrækket kan justeres mellem 500 og 700 gram.  

Skæftet er fremstillet i syntetiske materiale, som igen vedligeholdelse kræver, og holder vægten nede på blot 3 kg. Skæftet har et klassisk pistolgreb, udskæringer og støtte zoner i skridsikker gummi. Kolben er vertikal justerbar, og en lille kindpude på begge sider, gør at både venstre- og højrehåndskytter kan bruge luftgeværet.

På oversiden har Diana XR200 OD PCP-luftgeværet en 11 mm. skinne til montering af kikkert- eller rødppunktsigte, mens der på undersiden er en 22 mm. rail til montering af tilbehør, som eksempelvis bipod eller lys.  

Den leveres med geværkuffert, enkeltskudsindsats, fyldestuds, magasin og manual.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Diana.

Model: XR200 OD Green.

Land (Brand): Tyskland.

Produktionsland: Tyskland.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 14-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 14 hagl.

Luftcylinder størrelse: 280cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: 

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Ja.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 340 m/s.

Udgangshastighed PBA: 425 m/s.

Skæfte: Syntetisk. 

Kindpude: Venstre og højre.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Ja.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 3 kg.

Løbslængde: 54,8 cm.

Total længde: 109 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Diana Olympic - justerbart.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Ja.

Lyddæmpet løb: Ja.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: 22 mm.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Geværkuffert, Enkeltskudsindsats, fyldestuds, magasin og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved