Crosman Wadcutter Fladhagl - 4,5 mm.

Tilbudspris 40,00 kr. DU SPARER 49% 79,00 kr.
På lager
SKU
7577FW21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Crosman Wadcutter faldhagl i 4,5 mm. Kaliber til luftgevær og luftpistol i den anerkendte amerikanske Crosman kvalitet. Haglet er formet som et klassisk faldhagl med en helt flad spids, som laver at tydeligt hul i dåser og skydeskiver. Dette gør Wadcutter perfekt til både målskydning, plinking og til bevægelige skydemål. For at holde præcisionen i top har haglet så riller på siden, som øger nøjagtigheden i løbsgangen. Crosman Wadcutter leveres i æske med 500 stk. Hvor hvert hagl har en vægt på 48 gram.

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Type: Fladhagl.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 0.48 gram.

Materiale: Bly.

Antal: 500 stk.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved