Vind to Stoeger XP4 luftpistoler - Se mere her! ×

Crosman Vital Shot Luftgevær - 4,5 mm.

999,00 kr.
På lager
SKU
CT7SFW21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Crosman Vital Shot luftgeværet er endnu en nyhed fra amerikanske Crosman, som både byder på et klassisk knæksystem, høj udgangshastighed, syntetisk skæfte med thumbhole, fiberoptiske sigte og skinne til montering af kikkertsigte. Dette gør tilsammen Crosman Vital Shot perfekt for både den unge juniorskytte, nybegynderen der gerne vil afprøve luftgeværskydning og den mere erfarne skytte, som altid kan bruge et kvalitetsvåben mere. 

Crosman Vital Shot luftgeværet skyder på et gennemtestet knæk-system, hvor en spændefjeder spændes på ved at knække selve løbet rundt og undsætte haglet direkte i løbsindgangen. Spændefjederen får udgangshastigheden op på 305 m/s med almindelige blyhagl og hele Ca. 365 m/s med PBA Power-hagl. Sammen med det kraftige knæksystem har Vital Shot luftgeværet et præcisions stålløb med riffelgang. Dertil er systemet udstyret med Crosmans eget to-trins aftræk med justering og manuel sikring. 

Det helt særlige på Crosman Vital Shot er dog det unikke skæfte, som har et helt særligt militær design og er fremstillet i vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale. Skæfter er designet med et thumbhole håndtag, som både giver fantastisk støtte og god komfort under skydning. Dertil har skæftet flere skridsikre udskærniger, stødabsorberende skulderpude og dobbelt kindpude, så luftgeværet både kan anvendes af venstre- og højrehåndskytter. 

Crosman Vital Shot luftgeværet er dertil udstyret med 11 mm. montageskinne til montering af kikkertsigte, justerbart fiberoptisk TruGlo sigte og leveres med engelsk manual. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: Vital Shot. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 366 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3 kg.

Løbslængde: 42 cm.

Total længde: 108 cm. 

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins Clean Break Trigger (CBT™). 

Stempel Spændefjeder.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast justerbart TruGlo sigte.

Kikkert medfølger: Intet.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved