Vind to Stoeger XP4 luftpistoler - Se mere her! ×

Crosman Valiant Wood Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1.999,00 kr.
På lager
SKU
CVH17RDNS-WXFW21-AG2

Crosman Valiant Wood luftgeværet er en af Crosmans mange nyheder og derfor også fyldt med deres nyeste teknologier. Den er både udstyret med en SBD Gold lyddæmper, Nitro Elite gas-stempel og leveres med et CenterPoint 4x32 mm. kikkertsigte. 

Valiant Wood er et klassisk knækluftgevær, hvor den normale spændefjeder er udskiftet med Crosmans nye Nitro Elite gas-stempel. Det nye Elite gas-stempel er op til 35% kraftigere end standard gassystemer, hvilket bevirker at udgangshastigheden øges med op til 15%. Dertil afgiver det nye elite gas-stempel mindre friktion og færre vibrationer end deres normale Nitro Pistion gas-stempel. 

Det kraftige Nitro Elite gas-stempel gør at Crosman Valiant Wood opnår en udgangshastighed på hele 350 m/s med almindelige blyhagl.  

Lyden fra det kraftige Nitro Elite gas-stempel holdes nede med Crosmans egen SBD Gold lyddæmper, som er fastmonteret på løbet. Den er bygget med et stort luftkammer, som aftager det første store lydtryk, mens otte små luftkamre aftager det resterende. Lyddæmperen har en volume på 2.7 kubikmeter (m3) og har en kammer længde på 22,6 mm. 

Skæftet på Valiant er lavet i hårdt træ med pistolgren og et støttende thumbhole. Den har et kolbe uden kindpude, så luftgeværet både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover er kolben udstyret med en skulderpude i stødabsorberende gummi.  

Crosman Valiant Wood luftgeværet byder derudover både på justerbart to-trins Crosman Clean Break aftræk og optisk sigte til skydning uden kikkertsigte. 

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: Valiant Wood Combo. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 350 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 420 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Træskæfte.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,3 kg.

Løbslængde:

Total længde: 

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins Clean Break Trigger (CBT™). 

Stempel Crosman Nitro Piston Elite Gas-cylinder.

Lyddæmper: Crosman SBD lyddæmper

Lyddæmpet løb: Crosman SBD lydisolering.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast sigte.

Kikkert medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm. kikkertsigte, ringmontage & engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved