Vind en Gamo AF-10 luftpistol her! ×

Crosman Trail™ NP Elite Stealth Wood Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 2.499,00 kr. DU SPARER 26% 3.399,00 kr.
Udsolgt
SKU
BTN2Q7WX-USESS20-AG

Crosman Trail™ NP Elite Stealth Wood combo luftgevær i kaliber 4,5 mm. er endnu en nyhed fra den store amerikanske luftvåbenproducent Crosman. Trail™ NP Elite Stealth Wood luftgeværet er ligesom mange andre Crosman luftvåben stoppet med unikke teknologier, som både indbefatter SBD lyddæmper, Nitro Piston 2 gascylinder, CBT Clean Break Trigger aftræk, stålløb med riffelgang og så leveres den med et CenterPoint 3-9x32 mm. kikkertsigte. 

Luftgeværet skyder på Crosmans anerkendte Nitro Nitro Piston 2 gascylinder, som erstatter den almindelige spændefejder. Gasgylinderen er et lukket system, som sættes under tryk, når det tages ladegreb og kræver derfor ingen vedligeholdelse. Systemet har fordel ved at være kraftigt, giver færre rystelser og har en øget slidstyrke. Dertil betyder Nitro Piston 2 gascylinderen, at luftgeværet opnår en udgangshastighed på 350 m/s med almindelige blyhagl og hele 420 med Power-hagl.  

For at holde lyden nede, fra det kraftige Nitro Piston 2-system, har Crosman udstyret Trail™ NP Elite Stealth Wood med en stor SBD lyddæmper og tilmed isoleret hele løbet. Har opfanges lyden først i et stort kammer og efterfølgende i mindre kamre mens haglet forsætter upåvirket ud af løbet.  

Sammen med Nitro Piston 2 gascylinderen har luftgeværet fået Crosmans egen to-trins CBT-aftræk, som giver mulighed for indstilling af både første og anden fase.  

Skæftet er lavet i træ med et støttede thumbhole, som gør luftgeværet oplagt til både ståede skydning eller med fast leje. Dertil er skæftet udstyret med skulderpude, dobbelt kindpude i stødabsorberende gummi og har på oversiden en 11 mm. skinne til montering af kikkertsigtet. 

Crosman Trail™ NP Elite Stealth Wood Combo leveres i kasse med kikkertsigte, luftgevær og engelsk manual. 

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: Trail NP Elite Stealth Wood Combo. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: USA. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 350 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 420 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Træ.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,7 kg.

Løbslængde:

Total længde: 115 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins Clean Break Trigger (CBT™). 

Stempel Crosman Nitro Piston 2 Gas-cylinder.

Lyddæmper: Crosman SBD lyddæmper

Lyddæmpet løb: Crosman SBD lydisolering.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast sigte.

Kikkert medfølger: Crosman CenterPoint 3-9x32 mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Crosman CenterPoint 3-9x32 mm. kikkertsigte & engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved