Vind en Gamo AF-10 luftpistol her! ×

Crosman Summit Stealth Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 2.399,00 kr. DU SPARER 27% 3.299,00 kr.
På lager
SKU
BSN2Q7SX-USESS20-AG

Crosman Summit Stealth luftgevær med CenterPoint 3-9x32 mm. kikkertsigte er en nyhed fra Crosman, som både byder på høj udgangshastighed, Nitro-gasstempel, lyddæmper og det helt nye Crosman Clean Break Trigger aftræk. Dette gør tilsammen Summit Stealth luftgeværet oplagt for både den mere erfarne skytte og nybegynderen. 

Summit Stealth skyder på et klassisk knæk-system, hvor selve løbet kækkes ved ladning og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Haglet sendes afsted via Crosmans ankerkendte Nitro Piston 2 gasstempel, hvor et stempel sættes under tryk, når luftgeværet lades. Systemet kræver ikke ekstra vedligeholdelse, men giver færre rystelser, bedre præcision og øget slidstyrke end luftgevær med almindelig spændefjeder. 

Nitro Pistion 2 stemplet betyder at Crosman Summit Stealth luftgeværet opnår en udgangshastighed på 350 m/s med almindelige blyhagl og hele 425 m/s med Power hagl.  

Det kraftige Nitro Piston 2 system og høje udgangshastighed afgiver en del lyd ved skudafgivelse og derfor har Crosman udstyret luftgeværet med deres egen lyddæmper og lyddæmpet løb.  

Skæftet er fremstillet i syntetisk materiale, som ikke kræver vedligeholdelse og som derfor er fordelagtigt til brug i vådt og fugtigt vejr. Skæftet er udstyret med dobbelt kindpude, stødabsorberende skulderpude og pistolgreb. På oversiden har skæftet en 11 mm. montage til montering af det medfølgende CenterPoint kikkertsigte. 

Derudover byder Crosman Summit på Crosmans nye to-trins Clean Break Trigger aftræk, mulighed for montering af bærerem, sigte og leveres med engelsk manual. 

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: Summit Stealth Combo. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: USA. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 350 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 420 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 

Løbslængde: 

Total længde: 

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins Clean Break Trigger (CBT™)

Stempel Crosman Nitro Piston 2 Gas-cylinder.

Lyddæmper: Crosman lyddæmper

Lyddæmpet løb: Crosman lydisolering.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast sigte.

Kikkert medfølger: Crosman CenterPoint 3-9x32 mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Crosman CenterPoint 3-9x32 mm. kikkertsigte & engelsk manual. 

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved