KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Crosman Shockwave NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:CSNP7SXSS18-AG
Crosman Shockwave NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:CSNP7SXSS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.999,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 1.499,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Crosman Shockwave NP Combo i 4,5 millimeter kaliber er skabt til at give en præcis, komfortabel og lydløs skydeoplevelse. Luftgeværet er blandt de mest lydløse på markedet, via et lyddæmpet Break Barrel løb og Shockwave teknologi, som tilsammen reducere lyd og rekyl med op til 70%.

Luftgeværet leveres med et Crosman CenterPoint kikkertsigte, som giver en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm. Ønskes det at skyde uden kikkertsigte, har luftgeværet et rødt og grønt fiberoptisk Truglo sigte, som gør det nemt at se kontrasten mellem front- og bagsigte.

Shochwave NP er bygget op omkring det anerkendte Crosman Nitro gas-cylinder system, og har derfor ingen normal spændefjeder. Systemet fungerer ved at en nitrogenfyldt gas-cylinder under ladning trykkes fladt af et lille stempel og udløses ved skudafgivelse. Dette system er ofte at foretrække frem for den normale spændefjeder, da det er mere lydsvagt og slidstærkt. Derudover betyder det lukkede gas-cylinder system også at hvert skud bliver mere ensartet og udgiver færre vibrationer ved skudafgivelse.

Bygget sammen med Nitro systemet har geværet fået en to-trins justerbart aftræk, med et glat og blødt aftræk. Disse to systemer gør at luftgeværet opnår en udgangshastighed på 305 m/s og hele 365 m/s med PBA power hagl.

Luftgeværet fra amerikanske Crosman har et kunststofskæfte i let vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale, med både pistolgreb og en skridsikker overflade. Skæftet er designet med en kindpude på begge sider, så luftgeværet både kan benyttes af venstre- og højrehåndsskyter.

Engelsk manual medfølger og geværet leveres i beskyttet papkasse. 

Crosman Shockwave NP Combo

Indskydning & montering af kikkertsigte:

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

inkl. Crosman 4x32 mm CenterPoint kikkertsigte.

Inkl. Crosman ringmontage.

Skæfte: Kunststofskæfte.

Kikkert monteringsskinne: 11 mm Dovetail.

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

System: Nitro Piston Gas-cylinder.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Energi: 21 Joule.

Udgangshastighed: 305 m/s.

Power-hagl udgangshastighed: 365 m/s.

Lyd: Lyddæmpet løb.

Type: Knækløb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 2700 gram.