Se Dianas helt nye XR200 PCP-luftgevær her! ×

Crosman Shockwave Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1.499,00 kr.
På lager
SKU
CS7SXSFW21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Crosman Shockwave NP Combo i 4,5 millimeter kaliber er skabt til at give en præcis, komfortabel og lydløs skydeoplevelse. Luftgeværet er blandt de mest lydløse på markedet, via et lyddæmpet Break Barrel løb og Shockwave teknologi, som tilsammen reducere lyd og rekyl med op til 70%.

Luftgeværet leveres med et Crosman CenterPoint kikkertsigte, som giver en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm. Luftgeværet har også faste sigtmidler.

Shochwave NP er bygget op omkring det anerkendte Crosman Nitro gas-cylinder system, og har derfor ingen normal spændefjeder. Systemet fungerer ved at en nitrogenfyldt gas-cylinder under ladning trykkes fladt af et lille stempel og udløses ved skudafgivelse. Dette system er ofte at foretrække frem for den normale spændefjeder, da det er mere lydsvagt og slidstærkt. Derudover betyder det lukkede gas-cylinder system også at hvert skud bliver mere ensartet og udgiver færre vibrationer ved skudafgivelse.

Bygget sammen med Nitro systemet har geværet fået en to-trins justerbart aftræk, med et glat og blødt aftræk. Disse to systemer gør at luftgeværet opnår en udgangshastighed på 305 m/s og hele 365 m/s med PBA power hagl.

Luftgeværet fra amerikanske Crosman har et kunststofskæfte i let vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale, med både pistolgreb og en skridsikker overflade. Skæftet er designet med en kindpude på begge sider, så luftgeværet både kan benyttes af venstre- og højrehåndsskyter.

Engelsk manual medfølger og geværet leveres i beskyttet papkasse. 

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: Shockwave NP Combo. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 365 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 2,7 kg.

Løbslængde:

Total længde:

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

Stempel Crosman Nitro Piston Gas-cylinder.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Justerbar fast sigte.

Kikkert medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm. kikkertsigte, ringmontage & engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved