Spar -55% på Gamo Varmint luftgeværet her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Crosman Sentinel Recurve Bue

Varenummer:ABY215SS20-AG
Crosman Sentinel Recurve Bue
Varenummer:ABY215SS20-AG

 

Pris: 899,00 kr - DU SPARER 56%

Specialpris 399,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Sentinel Recurve Bue fra amerikanske Crosman er en fantastik bue til den yngre begynder og sættet indeholder at hvad en rigtig bueskytte behøver. Sentinel er hele 114 cm. fra spids til spids for at opnå en længere træk, der samtidig er med til at skabe en bedre balance i buen. Den øget afstand og længere snor gør at buen har mange af de samme egenskaber som man ser fra klassiske ”Long Bow”, der ofte bruger til konkurrencer eller på jagt grundet deres høje kraft og præcision. 

Selve buens arme er bygget i glasfiber der er med til at give øget kraft og et sort komfortabelt centerplaceret håndtag i kunststofmateriale. Buen har en trækvægt på 20 Ibs og en et max træk (fuld kraft) på 25 Ibs, mens Brace højden er på 8 tommer. Alt dette gør buen særlig velegnet til præcisions skydning på lange afstande. Sammen med buen medfølger der en både pile, fingerbeskytter, håndledsbeskytter, justerbart sigtemiddel og en pileholder. 

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Yderligere information

Specifications

Trækvægt: 20 Ibs.

Max træk: 25 Ibs.

Brace højde: 8”.

Længde: 114 cm. (45”)

Type: Recurve / Long Bow.

Beregnet til: Junior / Voksen.

Produktionland: Taiwan.

Vægt: 907 gram.

Indhold: pileholder, fingerbeskytter, armbeskytter, Justerbart sigtemiddel og to fiberpile.    

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode