KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Crosman Nitro Venom Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:E-CVW1K77NP-AIRGUN
Crosman Nitro Venom Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:E-CVW1K77NP-AIRGUN

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 2.499,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 1.999,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Crosman Nitro Venom Combo i 4,5 mm. kaliber er gennem sine mange år på markedet blevet kendt for sin utrolige præcision, komfort og smukke træskæfte, der er særlige design er med til at give fuld komfort for skytten. Denne udgave af Crosman Nitro Venom er en ”Combo” hvilket vil sige at den leveres med en CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 3-9x og et 32 mm. sort optik med et godt lysindtag til både skydning inde- og udenfor. Derudover leveres den med det særlige Crosman ”Quick-Lock” monteringssystem, som gør det meget nemmere at fastmontere kikkertsigte helt præcist.

Skæftet er produceret i hård træ og optimeret på en række punkter så det giver den størst muglige støtten for brugeren. Derfor er skæftet udformet med et forstørret pistolgreb, som skal give skytten et bedre greb og øget støtte under skydning. Bagskæftet er med en rekylreducerende kolbe og en dobbelt kindpude, både venstre og højrehåndsskytter at anvende geværet. Selve forskæftet er gjort ekstra bredt for at opnå er bedre ”Artillery Hold” skudposition. Har man først haft geværet i hånden, er det tydeligt at disse optimeringer af skæftet, betyder at man får en markant forbedret støtte end ved et almindeligt træ- eller kunststofskæft. 

Crosman Nitro Venom Combo lades på traditionelvis ved at knække løbet på geværet og sætte haglet direkte ind i løbsindgangen, men den formale spændefjeder inde i geværet er skiftet ud med Crosmans Nitro piston gas ram system. Det betyder at der sidder en lille nitrogen fyldt cylinder med et stempel inde i geværet, som sættes under tryk når geværet lades. Denne teknologi er med til at give et mere lydsvagt og ensartet skud uden de normale fjedervibrationer. Derudover har det lukkede gas ram system også sin fordel ved have en utrolig slidstyrke og ingen vedligeholdelse. Med til Nitro Piston teknologiet følger også en t-trins justerbar aftrækker, der giver skytten mulighed for nem indstilling. De to teknologier giver til sammen et kraft gevær med en udgangshastighed på 305 m/s ved anvnedelse af almindelige hagl og hele 365 m/s med Power-hagl som eksempelvis Crosman`s Gold Flight Penetrators eller andre former for ”PBA” hagl. Med til geværet følger der engelsk manual. Læs mere om eller se en video om Crosmans Nitro Piston teknologi herunder.  

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

 Crosman Nitro Piston er en et gas-ram teknologi, hvilket betyder at den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en gas-cylinder der under ladning trykkes flad af et stempel. Systemet fungere ved at geværet knækkes som normalt, men i stedet for at spænde en fjeder bliver et lille stempen trykket ind i den nitrogen fylde cylinder, der udløser sig ved skudafgivelse. Systemet har sine klare fordele ved at give et mere ensartet skud uden og at der ikke er nogen ”fjedervibrationer”, som normale spændefjeder luftvåben. Derudover har systemet også en langt større slidstyrke og mister ikke kraft eller bliver ustabil med tiden. Gas-ram systemet er særlig kendt fra dyre tyske producenter, men er blevet mere og mere udbredt som et fantastisk alternativ til normale fjederluftvåben.   

 

 

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Crosman 3-9x32 mm CenterPoint kikkertsigte.

Inkl. Crosman Quick-Lock ringmontage.

Skæfte: Hård træskæfte med ”Artillery Hold”.

Kikkert monteringsskinne: 11 mm.

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

System: Nitro Piston Gas-cylinder.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Udgangshastighed: 305 m/s.

Power-hagl udgangshastighed: 365 m/s.

Længde: 113 cm.

Type: Knækløb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 3350 gram.