KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Crosman Maximus PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:E-BPM77BSS18-AG
Crosman Maximus PCP Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:E-BPM77BSS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.499,00 kr - DU SPARER 49%

Specialpris 1.799,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Crosman Maximus PCP luftgevær er endnu et topkvalitets PCP luftvåben fra amerikanske Crosman, som med sit imponerede PCP system gør det muligt at skyde op til 65 skud inden der igen er behov for en opfyldning. Derudover får man med Crosman Maximus PCP et luftgevær i stilrent design og som er 100% bygget på Crosmans våbenfabrik i USA. 

Maximus PCP luftgeværet er dog ikke helt som normale PCP luftvåben, for luftgeværet har intet magasin. Derimod er der et lille ladegreb, som åbner ind til et kammer hvor haglet monteres efter hvert skud – ligesom på en klassisk jagt- eller salonriffel.

PCP luftgeværet er bygget på Crosmans PCP-system, hvilket betyder at luftgeværet ikke knækkes på traditionelvis. Derimod har luftgeværet en trykluftcylinder, som fyldes op til 200 bar via en PCP pumpe eller godkendt dykkerfalske.

Det kraftige PCP system gør den ikke bare sjovere at skyde, men er også utrolig kraftig, hvilket betyder at Maximus har en udgangshastighed på hele 243 m/s med almindelige hagl.

Maximus har et skæfte i kunststofmateriale, som gør at luftgeværet kan bruges i alt slags vejr og ikke kræver mere end almindelig vedligeholdelse. Skæftet har en lille kindpude på begge sider af kolben og er lavet så den giver god støtte til skytten. På overdelen er der plads til montering af kikkertsigte via en 11 mm. monteringsskinne.

Derudover byder Crosman Benjamin Maximus luftgeværet på både trykmåler, løb med gevind, løb i bruneret stål og kvalitets aftræk med sikring. 

Crosman Maximus PCP

Se hvordan man lader et Crosman PCP magasin herunder:

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Skæfte: Kunststofsmateriale.

Håndtag: Pistol

Kikkert monteringsskinne: 11 mm.

Sigte: Ingen. 

Aftræk: Crosman Single stage.

System: PCP system.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Udgangshastighed: 243 m/s.

Type: PCP.

Sikring: Manuel

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Længde: 107,95 cm.

Manual: Engelsk.