KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15      GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-      BYT INDTIL 7/1 2020

Crosman Fury NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:30051SS19-AG
Crosman Fury NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:30051SS19-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 1.799,00 kr - DU SPARER 22%

Specialpris 1.399,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Crosman Fury Combo i 4,5 millimeter er efterhånden et kendt luftgevær på det danske markedet, og nu er Crosman klar med et en udgave, hvor der medfølger et CenterPoint Kikkertsigte. Det betyder at man får et i denne udgave af Fury får et sigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som gør det kraftige luftgevær endnu sjovere at skyde med.  

Denne udgave af Crosman indeholder selvfølgelig stadig det unikke Crosman Nitro Piston system, som betyder at den normale spændefjeder er skiftet ud med en nitrogen fyldt cylinder, som sættes under tryk på geværet. Denne teknologi betyder at man opnår et mere ensartet, lydløst og slidstærkt gevær. Systemet betyder også at man undgår de normale fjedervibrationer og at selve rekylslaget bliver kraftig reduceret. Derudover har Nitro systemet en langt højere slidstyrke end man normal ser på klassiske luftgevær med spændefjeder. 

Crosmans luftgevær er ofte kendt for deres gode aftræk, og Fury Combo er ingen undtagelse. Geværet er udstyret med et 2-trins justerbart aftræk, som giver brugeren mulighed for at indstille det helt optimalt, for at opnå den bedste skydeoplevelse. Det unikke Nitro Piston teknologi og aftrækket betyder at man med Crosman Fury Combo opnår en udganshastighed på hele 305 m/s med almindelige hagl og helt på til 365 m/s med Power-hagl som Crosman`s Gold Flight Penetrators.

Fury Combo skæfte er produceret i klassisk vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med pistolgreb og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har skæftet både på grebet og forskæftet fået ”Checkered grip”, som sikre et mere sikkert greb om geværet. Bagerst på skæftet er der monteret en skulderpude i gummimateriale, som hjælper med at reducere rekylslaget, så skytten for en mere komfortabel oplevelse ved skydning i længere tid. Fury Combo vejer 2,9 kg. og der medfølger engelsk manual. Se en video eller læs mere om Furys Nitro Piston gas ram teknologi herunder. 

Crosman Fury Combo

Indskydning og montering af kikkertsigte:

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

  

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Yderligere information

Specifications

Inkl. Crosman 4x32 mm CenterPoint kikkertsigte.

Inkl. Crosman ringmontage.

Skæfte: Kunststofs materiale.

Kikkert monteringsskinne: 11 mm.

Sigte: Fiberoptisksigte.

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar.

System: Nitro Piston Gas-cylinder.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Udgangshastighed: 305 m/s.

Power-hagl udgangshastighed: 365 m/s.

Længde: 114,3 cm.

Type: Knækløb. 

Sikring: Ja

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 2900 gram.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér