Crosman F4 Black Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1.899,00 kr.
Udsolgt
SKU
CR-CF47SXSSS23
Leveringstid: 1-3 hverdage

Crosman F4 Black luftgevær i 4,5 mm. kaliber fra amerikanske Crosman byder på en lang række unikke teknologier, høj udgangshastighed og et let syntetisk skæfte, som gør at hele luftgeværet blot vejer 2,7 kg. F4 Black er udstyret med Crosmans Nitro Pistol Teknologi, og så leveres den med et CenterPoint 4x32 mm. kikkertsigte og ringmontage. Altsammen noget der gør Crosman F4 Black til et luftgevær, som både egner sig til nybegynderen der vil have et luftgevær med mange egenskaber fra start og den mere erfarne skytte. 

F4 Black udstyret med Crosman Nitro Piston gas-cylinder teknologi, som erstatter den normale spændefjeder. Nitro Pistol er en nitrogenfyldt gas-cylinder, som ved ladning trykkes fladt af et stempel og udløses ved skudafgivelse. Systemet er 100% lukket, og kræver derfor ingen påfyldning eller vedligeholdelse. Derimod er det lydsvagt, slidstærkt, giver ensartet skud og færre vibrationer ved skudafgivelse. 

Bygget sammen med Nitro Piston systemet har F4 Black luftgeværet en 2-trins Crosman aftræk med mulighed for justering. De to systemer til sammen betyder, at der opnåes en udgangshastighed på 305 m/s og helt op til 365 m/s ved anvendelse af hurtige PBA Power hagl. 

For at holde lyden ned på det kraftige Nitron Pistol system har Crosman udstyret F4 Black med deres QuietFire lyddæmper, som tager op til 70% af lyden sammenlignet med almindelige knæk-luftgevær.

Crosman F4 Black luftgeværet har et kunststofskæfte i let vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale og med et specielt design, der gør at vægten holdes nede på 2,7 kg. På skæftet er der i enden monteret en skulderpude i blødt gummi, som både øger komforten og er med til at reducere rekylsalg. F4 Black luftgeværet kan både anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. 

Luftgeværet leveres i papkasse og med engelsk manual.  

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: F4 Black Combo. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 305 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 365 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 2,7 kg.

Løbslængde:

Total længde: 110 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

Stempel Crosman Nitro Piston Gas-cylinder.

Lyddæmper: Ja.

Lyddæmpet løb: Ja - Crosman Quiet Fire

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm. kikkertsigte, ringmontage & engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved