Crosman Fast Flight Penetrator Power Hagl - 4,5 mm

129,00 kr.
På lager
SKU
LF1754FW21-AG

Fast Flight Penetrator Pellets er et Power-hagl fra amerikanske Crosman, hvilket vil sige at haglet er udviklet til at opnå den højt mulige udgangshastighed ud af løbet. Haglet er bygget med en blyfri stål konstruktion som er pakket ind i en orange plastikkappe, det gør at haglet kun vejer 0,38 gram, men til gengæld kan opnå en øget hastighed på op til 20% i forhold til almindelige hagl.

Designet gør også at haglet formår at holde formen helt indtil det rammer målet og derfor giver en rigtig god gennemslagskraft. På trods af den lette vægt er haglet stadig utrolig præcist og oplagt til plinking og målskydning på korte afstande. Fast Flight Penetrator leveres i bøtte med 150 stk. i 4,5 mm. Bemærk at haglet ikke passer i PCP-luftvåben med roterende magasin.  

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Type: Power-Hagl.

Produktionsland: Ungarn.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 0.38 gram.

Materiale: Stål & plastik (Blyfri).

Antal: 150 stk.

Bemærk: Passer ikke i PCP våben med roterende magasin. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved