KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Crosman DPMS Classic A4 Nitro Combo Luftgevær - 4,5 mm

Varenummer:DCNP7SX-AIRGUN
Crosman DPMS Classic A4 Nitro Combo Luftgevær - 4,5 mm
Varenummer:DCNP7SX-AIRGUN

JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 7. JANUAR 2018

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 2.799,00 kr - DU SPARER 21%

Specialpris 2.199,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Crosman DPMS Classic A4 Nitro er lavet for at erstatte Crosman MTR77 og minder derfor meget om forgængeren. Det ikoniske militærdesign er videreført og får derfor stadig hurtigt tankerne hen på et de maskinpistoler det amerikanske forsvar anvender. Derudover er geværet lavet i er let syntetisk materiale og ekstra kort, så der opnås en bedre manøvredygtighed og kontrol under skydning. Crosman DPMS Classic A4 Nitro leveres i denne udgave med Crosman CenterPoint kikkerstige, der har en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm.

Crosman DPMS Classic A4 Nitro er på trods af sit udsende et traditionelt knækluftgevær, hvor selve løbet knækkes for at lade den. Dog skyder den ikke med en normal spændefjeder, men på et gas-ram system kaldet Nitro Piston system, som er en gas-cylinder der sættes under tryk ved ladning af geværet. Det betyder at man både undgår  vibrationer fra en fjeder, mens man også opnår et mere slidstærk og lydsvagt gevær. Nitro Piston teknologien er utrolig kraftig og får udgangshastigheden helt op på 300 m/s med almindelige hagl og hele 360 m/s med specielle Power-hagl som eksempelvis Crosman`s Gold Flight Penetrators. 

Geværet har en 2-trins justerbart aftræk der er gjort mere glat og blødt, så det tilsammen giver en bedre skydeoplevelse for skytten. Skæftet er lavet i let kunststofmateriale der ingen vedligeholde har og som både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Skæftet er som sagt formet som et amerikansk militærgevær med pistolgren og et magasin, som kan tages af og anvendes til opbevaring af hagl. Til geværet medfølger der en engelsk manual og herunder er det muligt at læse mere om de teknologier Crosman DPMS Classic A4 Nitro indeholder.  

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffer forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Crosman Nitro Piston er en et gas-ram teknologi, hvilket betyder at den traditionelle spændefjeder er skiftet ud med en gas-cylinder der under ladning trykkes flad af et stempel. Systemet fungere ved at geværet knækkes som normalt, men i stedet for at spænde en fjeder bliver et lille stempen trykket ind i den nitrogen fylde cylinder, der udløser sig ved skudafgivelse. Systemet har sine klare fordele ved at give et mere ensartet skud uden og at der ikke er nogen ”fjedervibrationer”, som normale spændefjeder luftvåben. Derudover har systemet også en langt større slidstyrke og mister ikke kraft eller bliver ustabil med tiden. Gas-ram systemet er særlig kendt fra dyre tyske producenter, men er blevet mere og mere udbredt som et fantastisk alternativ til normale fjederluftvåben.   

  

Bemærk:

 

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. For alle luftgevær over 4,5 mm. skal registreres og godkendes via jagttegn eller våbentilladelse. Luftgevær med en kaliber på 4,5 eller derunder kan forsæt anvendes uden jagttegn eller våbentilladelse ligesom der intet krav er om at de skal stå i blå skaffergodkendt våbenskab. 

 

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

 

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Crosman 4x32 mm CenterPoint kikkertsigte.

Inkl. Crosman ringmontage.

Monteringsskinne: Picatinny Rail.

Skæfte: Kunststofs i militær design.

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

System: Nitro Piston Gas-cylinder.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Udgangshastighed: 300 m/s.

Power-hagl udgangshastighed: 360 m/s.

Længde: 101,6 cm.

Type: Knækløb. 

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 2630 gram.