Crosman Diamondback Combo Luftgevær - 4,5 mm.

1.999,00 kr.
Udsolgt
SKU
CR-CDH17TDSS-SXSS23

Crosman Diamondback combo luftgevær i 4,5 mm. Kaliber er et nyt luftgevær fra amerikanske Crosman, som byder på både Nitro Piston gascylinder, høj udgangshastighed, lyddæmper teknologi, kikkertsigte og et utrolig fedt militærdesign. Alt sammen noget der gør Crosman Diamondback til et luftgevær for både den nye skytte, som ønsker noget unikt og den mere erfarne skytte som altid kan bruge et kvalitets luftgevær mere. Luftgeværet leveres inklusiv et Crosman CenterPoint 4x32 mm. Kikkertsigte med ringmontage. 

Diamondback luftgeværet fra Crosman et fremstillet som et klassisk knækluftgevær, hvor selve løbet knækkes rundt ved ladning og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Den normale spændefjeder er dog skiftet ud med Cromsan’s anerkendte Nitro Piston stempel. Det lille stempel er et lukket system, hvor en gascylinder sættes under tryk ved ladning og frigives ved skudafgivelse. Et system som både sikre bedre præcision, har øget slidstyrke og afgiver færre vibrationer. Det kraftige Nitro Piston system betyder desuden at luftgeværet opnår en udgangshastighed på 350 m/s med almindelige blyhagl og hele 420 m/s med PBA Power hagl. 

For at holde lyden nede fra det kraftige knæksystem og Nitro Piston teknologi, har Crosman udstyret Diamondback luftgeværet med deres SBD lyddæmpersystem. Et system hvor både selve løbet er lydisoleret og hvor en indbygget lyddæmper ved løbsudgangen sikre at lyden bliver reduceret væsenligt i forhold til luftgevær uden lyddæmper. Dertil er knæksystemet udstyret med Crosmans to-trins Clean Break aftræk med manuel sikring og justerbar indstilling. 

Trods de mange teknologier er det helt særlige på Crosman Diamondback luftgeværet uden tvivl det unikke skæfte i militærdesign. Skæftet er fremstillet i let og vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale, og her et støttede pistolhåndtag, som leder tankerne hen på et maskingevær. Dertil er skæftet udstyret med en lille stødabsorberende skulderpude og skæfte uden kindstykke, så luftgeværet både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. 

På oversiden har Diamondback en 11 mm. montageskinne til påsættelsen af det medfølgende Crosman CenterPoint 4x32 mm. kikkertsigte. Derudover har luftgeværet et justerbart fiberoptisk TruGlo sigte til skydning uden kikkertsigte. 

Crosman Diamondback leveres inklusiv Crosman CenterPoint 4x32 mm. Kikkertsigte, ringmontage og engelsk manual.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: Diamondback Combo. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: Kina. 

Våbentype: Luftgevær.

System: Knæk-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 350 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl: 420 m/s.

Justerbar hastighed: Nej.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Venstre & højre side. 

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 3,86 kg.

Løbslængde:

Total længde:

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman 2-trins Clean Break Trigger (CBT™). 

Stempel Crosman Nitro Piston Elite Gas-cylinder.

Lyddæmper: Crosman SBD lyddæmper

Lyddæmpet løb: Crosman SBD lydisolering.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast justerbart sigte.

Kikkert medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Crosman CenterPoint 4x32 mm. kikkertsigte, ringmontage & engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved