Bestil inden kl. 14.00 og vi sender i dag!

×

KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15      GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Crosman Destroyer Hagl - 4,5 mm.

Varenummer:DS177SS20-AG
Crosman Destroyer Hagl - 4,5 mm.
Varenummer:DS177SS20-AG

 

49,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Destroyer 4,5 mm. kaliber luftvåbenhagl fra amerikanske Crosman har et nyt revolutionerende design, der kombinere de bedste egenskaber fra et spidshagl med kraften fra et Hollow Point hagl. Det betyder at man til sammen har opnået et hagl med utrolig god ekspansion, energioverførsel og præcision. Derfor er Crosman Destroyer også perfekt til præcisionsskydning, plinking og målskydning. Haglene leveres i en rund bøtte med genanvendelig skruelåg og indeholder 250 stk. med en vægt på 0,51 gram pr. hagl.  

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    

Yderligere information

Specifications

Type: Spids / Hollow Point.

Kaliber: 4,5 mm.

Vægt: 0.51 gram.

Materiale: Bly.

Antal: 250 stk.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér