KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Crosman Benjamin Trail NP2 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Varenummer:E-BTN217SXSS18-AG
Crosman Benjamin Trail NP2 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
Varenummer:E-BTN217SXSS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 3.499,00 kr - DU SPARER 29%

Specialpris 2.499,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Crosman Benjamin Trail NP2 Combo luftgevær med 4,5 mm. kaliber er en del af Crosmans særlige Benjamin serie, med luftvåben samlet i USA og med garanti for de nyeste teknologier. Denne udgave indeholder udover luftgeværet et 3-9x32 mm. Crosman CenterPoint kikkertsigte med ringmontage. Kikkertsigtet har en forstørrelse på 3-9x og optik på 32 mm. som er nok til at sikre en godt oplyst linse til både skydning inden- og udenfor.

Trail NP2 navnet betyder at luftgeværet har fået den helt nye gas-drevet cylinder Nitro Piston 2 teknologi. Det betyder at luftgeværet ingen spændefjeder har, men en gas-cylinder der sættes under tryk ved ladning. Det har fordel ved at give en forbedret slidstyrke, ingen vibration og et mere ensartet skud.

Med til Nitro Piston 2 gas-cylinder systemet medfølger der også det nye Clean Break Trigger aftræk, som både er blevet gjort mere glat og nu her mulighed for justering. Disse to nye systemer betyder at Crosman Benjamin Trail NP2 Combo opnår en udgangshastighed på hele 309 m/s med almindelige hagl og helt op til 360 m/s med Power-hagl som PBA eller Crosmans Gold Flight Penetrators.

Crosman Benjamin Trail NP2 Combo er et utrolig lydsvagt luftgevær grundet den nye Nitro Piston 2 teknologi, men også fordi den er udstyret med et lyddæmpet løb og en indbygget lyddæmper i spidsen. Løbet isolere lyden fra stemplet, mens lyddæmperen ved mundingen samler luften og lyden i små kamre og lader haglet forsætte ud af løbet uden at påvirke præcisionen eller hastigheden.

Skæftet er lavet i sort kunststofmateriale og udformet med et støttende og komfortabelt thumbhole, som både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Luftgeværet har ikke noget fiberoptisksigte og skal derfor benyttes med kikkertsigte monteret.

Crosman Benjamin Trail NP2 Combo er samlet og testet af amerikanere på deres egen våbenfabrik i Bloomfield, New York og der medfølger engelsk manual.   

Crosman Benjamin Trail NP2

Indskydning & montering af sigtekikkert:

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

           

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

 

Yderligere information

Specifications

Inkl. Crosman 3-9x32 mm CenterPoint kikkertsigte.

Inkl. Crosman ringmontage.

Monteringsskinne: 21 mm Picatinny Rail.

Skæfte: Kunststofs med thumbhole.

Aftræk: Crosman CBT (Clean Break Trigger).

System: Nitro Piston 2 Gas-cylinder.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Lyddæmper: Crosman Sound Suppression System.

Udgangshastighed: 309 m/s.

Power-hagl udgangshastighed: 360 m/s.

Type: Knækløb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Vægt: 3700 gram.