KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Crosman Benjamin Marauder PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe - 4,5 mm.

Varenummer:BP1764S-KITSS18-AG
Crosman Benjamin Marauder PCP Luftgevær Kit inkl. Pumpe - 4,5 mm.
Varenummer:BP1764S-KITSS18-AG

 

PRIS GARANTI - LÆS MERE

Luk

AIRGUN PRISGARANTI

Med Airgun.dk ’s prisgaranti har du sikkerhed for at vores pris altid er konkurrencedygtig.

Garantien gælder de varer som er mærket med dette.

Det betyder at, hvis du, mod forventning, ser en identisk vare billigere et andet sted på en dansk hjemmeside, matcher vi prisen!

= Vi vil være billigst!

”Det med småt”:

Vores prisgaranti gælder i langt de fleste tilfælde, dog skal du være opmærksom på følgende undtagelser:

  • Hvis varen ikke er på lager i den pågældende webshop. Dvs. at det skal være muligt faktisk at købe varen til den annoncerede pris på den pågældende side og varen skal kunne leveres umiddelbart efter.

  • Hvis varen ikke er 100 % identisk (samme størrelse, årgang, farve etc.)

  • Hvis hjemmesiden ikke er dansk (.dk) eller er dansk registreret – DK CVR.

  • Hvis hjemmesiden ikke leverer til Danmark.

  • Hvis der er tale om åbningstilbud, køtilbud, ophørsudsalg, ”Black Friday”, Cyber Monday eller lign.

  • Hvis der er tale om demovarer, skaffevarer eller udgåede varer.

  • Hvis produktet kun sælges i en meget begrænset periode eller mængde.

Rent praktisk:

Hvis du finder en identisk vare billigere hos én af vore kollegaer og ovenstående betingelser er opfyldt, skal du gøre følgende:

  • Blot kopiere linket fra den pågældende hjemmeside og indsætte det i kommentarfeltet, når du gennemfører bestilling på det identiske produkt hos os. Skriv med stort: MRK. PRISGARANTI.

  • Herefter vil vi tjekke om betingelserne for prisgaranti er opfyldt. Er de det, vil vi rette prisen ned manuelt inden ordren effektueres. Du vil få tilsendt en ny ordrebekræftelse/faktura.

  • Bemærk at ordrer dækket af vores prisgaranti har en forlænget ekspeditionstid på 1-2 dage.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte os på info@airgun.dk eller ringe til vores fælles kundeservice for hjemmesiderne: Airgun.dk, Outdoorxperten.dk og Lystfiskeren.dk

97 31 27 10 – tryk lokal 1.  

Pris: 8.798,00 kr - DU SPARER 28%

Specialpris 6.299,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Få Crosman Marauder Combo PCP luftgeværet inklusiv den tilhørende Crosman Benjamin PCP pumpe, som er udviklet til Marauder, og derfor også giver den bedste opfyldning af PCP systemet. 

Crosman Marauder er efterhånden et velkendt gevær fra den amerikanske producent af topkvalitets luftvåben. Marauder har nu fået en række opdateringer, der har fået GAME & FISH / SPORTSMAN MAGAZINE til give den prisen for ”Favorit Luftgevær 2015”, hvilket må siges at være på sin plads.

Luftgeværet har nemlig både fået et mere let og afbalanceret skæfte, som øger skydeoplevelsen markendt. Dette gør tilsammen Crosman Maraduer til et virkelig lækkert luftvåben i en kvalitet der matcher hvad man normalt ser fra tyske og engelske producenter. 

På trods af en række fornyelser, er Marauder dog stadig bygget på Crosmans PCP system, hvor en lille luftcylinder skal fyldes via speciel PCP pumpe eller godkendt dykkerflaske. Når cylinderen er fyldt til max 200 bar, kan der afgives ca. 60-80 skud via et 10-skudsmagasin. Magasinet sættet ind i et lille kammer på toppen af geværet og der lades ved at tage ladegreb på et lille håndtag, som ved jagt- og salonrifler. Under luftgeværet sidder er et lille manometer, som gør det nemt at se hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen.

Sammen med PCP systemet har geværet en to-trins aftræk med mulighed for nem justering. Luftgeværet har derudover et integreret, droslet og isoleret løb med riffelgang, som gør Marauder blandt de mest præcise på markedet. Dette betyder at man med Crosman Marauder får en udgangshastighed på hele 335 m/s ved brug af almindelig hagl.

Marauder har fået et ny skæfte i et mere let kunststofmateriale, som giver en bedre balance i luftgeværet og dermed gør det mere behageligt at stå med. Derudover har denne nye model fået et justerbar kindpude, som nemt hæves lodret ved at løse to skruer. Derudover giver skæftet mulighed for at montere ekstra udstyr som eksempelvis rødpunktsigte og lys. 

Crosman Marauder Combo PCP

Se hvordan man lader et Crosman PCP magasin herunder:

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

 

Yderligere information

Specifications

Skæfte: Kunststofskæfte.

Kikkert monteringsskinne: 11 mm. Dovetail. 

Kikkert med ringmontage skal anvendes for plads til magasin.

Aftræk: Crosman 2-trins justerbar. 

System: PCP system.

Skytte: Venstre- og højrehånd.

Udgangshastighed: 335 m/s.

Type: Ladegreb.  

Rekyl: Vibrationsfri rekyl.

Lyd: Lyddæmpet løb.

Løbslængde: 50 cm.

Længde: 108 cm.

Hagl: 4,5 mm.

Kaliber: 4,5 mm. (0,177)

Manual: Engelsk.

Længde: 109 cm.

Vægt: 3300 gram.