Crosman American Classic Luftpistol - 4,5 mm.

949,00 kr.
På lager
SKU
P1377FW21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Crosman American Classic Pistol er ikke bare en almindelig luftpistol, da den er bygget på amerikanske Crosmans unikke Variabel Pump teknologi, som betyder at skytten selv bestemmer hvor hårdt den skal skyde. Luftpistolen lades ved at indsætte et haglet i et lille kammer og pumpe systemtet op via håndtaget under løbet. 

Ved at pumpe i håndtaget sættes der tryk på stemplet og pistolen er klar til skud. Pumpen skal minimum pumpes 3 gange for at kunne skyde og maksimum 10 gange for huld kraft. Et urolig sjovt og anderledes måde at skyde med luftpistol på, og med den fordel, at der ikke er noget ”knæk”, hvor der kan opstå slør og skævheder.

Dette system gør Crosman American Classic til en utrolig kraftig luftpistol, med en udgangshastighed på hele 180 m/s på fuld kraft og med almindelige hagl.

Skæftet på Crosman American Classic er produceret i kunststofmateriale, der på sleve grebet har fået nedskæringer for at opnå et bedre greb omkring pistolen. Skæftet er produceret så det både kan anvnendes af højre- og venstrehåndsskytter. På toppen af luftpistolen er der monteret et fast sigte til skydning uden kikkertsigte. 

Luftpistolen er en del af Crosmans ”BUILT IN AMERICA – Made in The USA with Globally Sourced Components” serie, hvilket betyder at mindst 50% af produktet stammer fra amerikanske leverandører og at produktet er 100% samlet på Crosmans våbenfabrik i Boomfield, New York.

Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Crosman.

Model: American Classic. 

Land (Brand): USA.

Produktionsland: USA. 

Våbentype: Luftpistol.

System: Variable Pump.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: Intet. 

Magasin kapasitet: Intet. 

Udgangshastighed: 180 m/s.

Udgangshastighed PBA-hagl:

Justerbar hastighed: Ja.

Skæfte: Kunststofmateriale.

Kindpude: Nej.

Skulderpude: Intet.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Venstre & højre. 

Vægt: 850 gram.

Løbslængde:

Total længde: 34,5 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel. 

Aftræk: Crosman justerbar. 

Stempel: Variable Pump.

Lyddæmper: Nej.

Lyddæmpet løb: Nej.

Skinne til kikkert: Ingen.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Fast sigte.

Kikkert medfølger: Nej.

Air-stripper: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Engelsk manual. 

© 2015 Airgun. All Rights Reserved