Nyhed: Gamo Black Bear Combo luftgevær - Spar 50% her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Carinthia MIG 4.0 Kampjakke - Herre

Varenummer:MG4210FW19-Olive
Carinthia MIG 4.0 Kampjakke - Herre
Varenummer:MG4210FW19-Olive

 

Pris: 2.699,00 kr - DU SPARER 7%

Specialpris 2.500,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 2.699,00 kr - DU SPARER 7%

Specialpris 2.500,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Carinthia MIG 4.0 kampjakke til herre er i år blevet opdateret og forbedret på flere områder, hvilket har gjort den nye model endnu bedre. MIG 4.0 er udviklet i samarbejde med flere militære specialenheder med et mål om at skabe den optimale vinterjakke til brug i stort set alle forhold og situationer. Dette gør MIG 4.0 perfket til både jagtturen, skiferien, militære opgaver eller blot som varm vinterjakke i hverdagen.  

Denne 4.0 udgave har fået en helt ny krave, som er gjort højere, så der opnås en bedre beskyttelse mod vinden. Dernæst er hele hætten blevet rekonstrueret, så den nu giver en bedre beskyttelse og har bedre mulighed for justering. Derudover er der lavet en mere optimal fordeling af G-Loft materialet, så jakken nu har en lavere vægt og pakkevolume. 

MIG har dog samme G-Loft hulfiber isolering, som den gamle model, hvilket betyder at jakken er utrolig varm og åndbar. Dertil er den udstyret med en Gore-Tex Windstopper membran, som både er åndbar, vindtæt og vandafvisende. På oversiden er MIG 4.0 fremstillet i slidstærkt polyamide materiale. 

Carinthia 4.0 kampjakken har på fronten en kraftig 2-vejs lynlås med stormklap og hagebeskyttelse, to store lommer foret med termofleece. Dertil byder kampakken på to indvendige lommer i mesh, tre ærmelommer, tre velcro-zoner til monteirng af tilbehør, justerbar talje og leveres inklusiv kompressionspose. 

Yderligere information

Specifications

Isolering: G-LOFT®, Body 125 g/m², Arms 80 g/m², 100% Polyester.

Membran: Gore Windstopper®, 100% Polyester, ePTFE Membran.

Materiale: 100% Polyamide.

Pack size: 15x28 cm.

Vægt: 890 (Str. M).

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode