VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-16.00 - LØRDAG/SØNDAG: LUKKET     

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Carinthia LIG 4.0 Isoleret Jakke - Herre

Varenummer:MG4340FW19-Olive
Carinthia LIG 4.0 Isoleret Jakke - Herre
Varenummer:MG4340FW19-Olive

 

Pris: 1.399,00 kr - DU SPARER 14%

Specialpris 1.200,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 1.399,00 kr - DU SPARER 14%

Specialpris 1.200,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Carinthia LIG 4.0 herrejakke med kraftig isolering er blevet opdateret i en helt ny 4.0 udgave, som betyder at den har fået en række forbedringer, som kun har gjort jakke endnu bedre. Derfor er denne isoleringsjakke perfekt til skydning udendørs i de kolde efter- og forårs måneder eller som varmende lag under en skaljakke. 

Den helt store ændring fra den gamle 3.0 udgave, er den nye fast hætte, som er udviklet til at give god beskyttelse mod vejret. Den er lavet i et smart justerbart design og som gør det muligt at gemme den ned i jakkens krave. Dertil er den gjort mere let og har en laverer pakkevolume.  

På trods af de mange nye opdateringer, så er LIG 4.0 stadig udstyret med en kraftig G-LOFT hulfiberisolering, som både afgiver stor varme, har en høj åndbarhed og som nemt kan pakkes sammen. Jakkens ynder- og inderside, er lavet i polyamide, som både er slidstærkt, vindafvisende og åndbart.

Carinthia LIG 4.0 jakken har dertil en fuld 2-vejs lynlås med hagebeskyttelse, høj krave med blød inderside i termisk fleece, to store lomme med termisk fleece, indvendig lomme til værdigenstande, indvendig håndleds varmere, en-hånds  indvendig lommer med justerbar snor og integreret opbevaringspos på bagsiden. 

Yderligere information

Specifications

Isolering: G-LOFT®, Body 80g/m², Arms 60g/m², 100% polyester.

Materiale (yderside): 100% polyamide.

Materiale (inderside): 100% polyamide.

Vægt: 540 (Str. M).

.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode