Aselkon Arms hos AIRGUN.dk - Se alle nye Aselkon PCP-luftgevær her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Carinthia HIG 4.0 Kampjakke - Herre

Varenummer:MG4100SS20-Olive
Carinthia HIG 4.0 Kampjakke - Herre
Varenummer:MG4100SS20-Olive

 

Pris: 2.699,00 kr - DU SPARER 7%

Specialpris 2.500,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 2.699,00 kr - DU SPARER 7%

Specialpris 2.500,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Carinthia HIG 4.0 kmapjakke i den helt nye 4.0 udgave, som blandt andet har fået en forbedret hætte, nyt design af krave og stor reduktion af udvendige sømme. HIG 4.0 kampjakken er dog stadig et resultat fra Carinthias samarbejde med en række specialenheder, om at skabe den ultimative vinterjakke. Dette gør HIG 4.0 perfket til brug på jagt i helt kolde vintermåneder, skydning udendørs eller blot som smart vinterjakke i hverdagen.  

Kampjakken har fået et nyt design, hvor Carinthia har fjernet en del syninger og samlinger, for at opnå en bedre bevægelsesfrihed. Dertil er 4.0 udgaven udstyret med en ny tre-vejs justerbar hætte, ny krave og har tre små Velcro-zoner på ærmer og bagsiden til monteirng af tilbehør.  

Den er dog stadig baseret på en kraftig overflade i Cordure materiale, som både er vandafvisedne på utrolig slidstærkt. På bagsiden har jakken en G-Loft hulfiber isolering, som gør den brugbar til udendørs aktiviteter helt ned til -20 grader. Sidste men ikke mindst er HIG 4.0 udstyret med en åndbar, vindtæt og vandafvisende Gore-Tex Windstopper membran.  

På fronten har HIG 4.0 kampjakken to-vejs lynlås med vindklap og hagebeskyttelse, to store håndlommer med termofleece, mens der i siderne er ventilationsåbninger. Dertil byder Carinthia HIG 4.0 vinterjakken på indvendig lomme, tre ærmelommer, Velcro-zoner til tilbehør, justerbar talje og leveres inklusiv kompressionspose. 

Yderligere information

Specifications

Isolering: G-LOFT®, Body 145g/m², Arms 110g/m², 100% Polyester.

Membran: Gore-TEx Windstopper®, 100% Polyamide, ePTFE Membran.

Materiale: 100% Polyamide.

Pakkestørrelse: 17x33 cm.

Vægt: 900 (Str. M).

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode