Aselkon Arms hos AIRGUN.dk - Se alle nye Aselkon PCP-luftgevær her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Carinthia G-Loft ISG 2.0 Kampjakke Grøn - Herre

Varenummer:MG0922SS20-AG
Carinthia G-Loft ISG 2.0 Kampjakke Grøn - Herre
Varenummer:MG0922SS20-AG

 

Pris: 2.199,00 kr - DU SPARER 14%

Specialpris 1.900,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 2.199,00 kr - DU SPARER 14%

Specialpris 1.900,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Carinthia G-Loft ISG 2.0 Hybridjakke med gode isoleringsegenskaber og smarte funktioner, som gør den perfekt til brug under skydning eller til jagt i de kolde vintermåneder. Denne udgave er 2. generation af Carinthias anerkendte ISG multifunktionsjakke og har derfor fået tilføjet de nyeste detaljer og funktioner.    

ISG står for ”Isoleret Shell Garment”, som udgør en sammenlægning af en skalyderside i 3-lags GORE® softshell materiale og en indvendig isolering i G-Loft® hulfibermateriale. Denne kombination gør jakken til en ægte hybridjakke, hvor G-Loft® isoleringen sikre unikke varmeegenskaber, mens den kraftige GORE® softshell gør jakken både åndbar, vind- og vandtæt. 

G-Loft ISG 2.0 jakken er opbygget med isolering omkring torsoen, for at holde kroppen varm, mens ærmerne er lavet i softshell, for at sikre god bevægelsesfrihed og åndbarhed. Jakken har en aftagelig hætte med beskyttelse i kraven og mulighed for nem justering via elastik.  

Den kraftige jakke har to store yderlommer med isolering, som er perfekte til at holde hænderne varme. Dertil har jakken to mindre lommer med lynlås på begge overarme. 

Derudover byder Carinthia G-Loft ISG 2.0 hybridjakken på krave med termisk fleece på indersiden, vandafvisende lynlåse, frontlynlås med vindbeskyttelse og hagesikring, lynlåse til ventilation i siderne og indvendig justerbar talje.

Jakken vejer 750 gram i størrelse medium og der medfølger kompressionspose.   

 

 

 

Yderligere information

Specifications

Materialer: 

Isolation: G-LOFT® Si, 100% Polyester.

Materiale: 3L Softshell, 100% Polyamide.

Foring: Shelltex Ultra, 100% Polyamide.

Pak-størrelse: 14x25 cm.

Vægt: 750g (Str M)

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode