Christmas Sale! - Se alle tilbud her! ×

Pile & Tilbehør

Pile til bueskydning består af et langt skæfte med en spids front og fjer på den bagerste del. I middelalderen var pile altid fremstillet i træ, men moderne pile fremstilles ofte i aluminium eller kulfiber fordi de er stærkere og nemmere at gøre helt identiske

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Om pile & tilbehør

Pile til bueskydning består af et langt skæfte med en spids front og fjer på den bagerste del. I middelalderen var pile altid fremstillet i træ, men moderne pile fremstilles ofte i aluminium eller kulfiber fordi de er stærkere og nemmere at gøre helt identiske – dog findes træpile stadig og har også sine fordele. Fiberpile er fordel ved både at være et utrolig stærkt materialer, som ikke bøjer eller slår sig. Aluminiumspile er ofte lidt billigere, men har en lidt større tilbøjelighed til at bøje og slå sig end fiberpile. Den ofte billigste pil, er træpile, som ved uheld både kan knække og er svære at lave helt i identisk størrelse. 

Pile til bueskydning fås i mange forskellige størrelser, alt efter hvilken bue de skal bruges på, men varierer også efter kultur og konkurrenceform. De fleste moderne pile er dog mellem 50 og 85 cm.     

Indlæser...
Får du vores nyhedsbrev?
Få tilbud, nyheder og rabatkoder før alle andre!
© 2015 Airgun. All Rights Reserved