Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Pile & Tilbehør

Pile & tilbehør til buer

Foruden en god bue, så skal man som bueskytte naturligvis også have pile og andet udstyr til bueskydning. Særligt pile har en afgørende betydning for hvor godt og præcist et resultat skytten opnår med buen. Pile kan være have forskellige længer, materialer og spidser, som er afgørende for hvordan buen skyder. De fleste pile til buer, er fremstillet i træ, glasfiber eller aluminium, som alle har forskellige fordele og ulemper under skydning.    

Her på AIRGUN.dk har vi flere forskellige pile til bueskydning, og vores sortiment tæller både træpile, aluminiumspile og fiberpile i forskellige størrelser, fra Crosman og Decoy Archery. Derudover indeholder vores sortiment også skydeskiver til bueskydning og ekstra udstyr til pile. 

Læs mere om forskellen på pile under produkterne.

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Om pile & tilbehør

Pile til bueskydning består af et langt skæfte med en spids front og fjer på den bagerste del. I middelalderen var pile altid fremstillet i træ, men moderne pile fremstilles ofte i aluminium eller kulfiber fordi de er stærkere og nemmere at gøre helt identiske – dog findes træpile stadig og har også sine fordele. Fiberpile er fordel ved både at være et utrolig stærkt materialer, som ikke bøjer eller slår sig. Aluminiumspile er ofte lidt billigere, men har en lidt større tilbøjelighed til at bøje og slå sig end fiberpile. Den ofte billigste pil, er træpile, som ved uheld både kan knække og er svære at lave helt i identisk størrelse. 

Pile til bueskydning fås i mange forskellige størrelser, alt efter hvilken bue de skal bruges på, men varierer også efter kultur og konkurrenceform. De fleste moderne pile er dog mellem 50 og 85 cm.     

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode