Spar -55% på Gamo Varmint luftgeværet her!

×

WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16 - GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-     

Buer

Buer, pile og tilbehør til bueskydning

Bueskydning er et fantastisk alternativ til luftgevær og luftpistoler, som både for store og små kan give mange timer underholdning i haven eller på skydebanen. Vi har både buer for begynderen og den semi-professionelle i aluminium og glasfiber. Derudover har vi et stort udvalg af forskellige pile og andet tilbehør til buer. 

Compoundbuen og recurve buer er blandt de foretrukne i Danmark, som hver har sine fordele og ulemper for skytten. Vi sælger også buer til børn og juniorskytten, så de kan være med til en spændende og kulturel sportsgren.  

Hos AIRGUN.dk har vi et stort udvalg af buer, pile og tilbehør fra anerkendte producenter, som Crosman og Decoy Archery. Vores sortiment indeholder både almindelige prisbillige recurve buer som Decoy Archery Bue inkl. udstyr 93 cm. til semi-professionelle compoundbuer som eksempelvis Decoy Archery Momentum Compound.

Buejagt kræver et almindeligt jagttegn og en bestået buejagtprøve som følge af et obligatorisk kursus. Alle vores buer kan dog anvendes til sportsskydning og fritidsskydning uden tilladelse eller jagttegn. Vi vejleder og rådgiver gerne; ring til vores kundeservice eller tag en snak med os i en af vores butikker. 

Se vores store udvalg af buer, pile og tilbehør herunder. 

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

1 vare(r)

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode