KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15 GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,- 

                                                                                            JULEGAVER BYTTES INDTIL D. 6/1/2019

Brunox Turbo-Spray Våbenolie - 120 ml.

Varenummer:1007-AG
Brunox Turbo-Spray Våbenolie - 120 ml.
Varenummer:1007-AG

 

59,00 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Den anerkendte Brunox Turbo-Spray i en mindre 120 ml. spraydåse, men selvfølgelige med de samme fantastiske beskyttelses- og smøringsegenskaber som produktet er kendt for. BTurbo-Spray er uden tivivl et af de mest bruge og komplette midler til brug på luftvåben takke være tilsætningsstoffet TURBOLINE, som bøde smøre, trænger ind og danner en beskyttende film på overfladen. Dette middel gør at Turbo-Spray både er yderst velegnet til smøring, let-løbsolie, korrosionsbeskyttelse, kontakt-spray og til rengøring. Læs mere om Brunox Turbo-Spray fantastiske egenskaber herunder.    

Smøremiddel & let-løbsolie:

Turbo-Spray er et multikomponent smøremiddel, som har en fremragende evne til at trænge ind i selv de mindste revner og sprækker for at løse og rense. Eksempelvis kan det anvendes til at løse skrue og rustne mekanismer ved at lade det sidde på i 15-20 minutter.   

 Anti-korrosions:

Turbo-Spray garanterer for 100% korrosionsbeskyttelse og beskyttelse af hulrumskonservering ved at en kulbrinteblanding ligger sig som et tyndt film på overfalden, som fortrænger enhver fugtskade eller rustdannelse på produktet.

 Rengøringsmiddel:

Brunox Turbo-Spray har en fantastisk evne til at trænge ind og fjerne mineralske og organisk støv, pletter og urenheder fra næsten alle overflader. Eksempelvis kan tjære og bremsestøv enm fjernes ved blot at lade produktet sidde i nogle minutter. Derudover er produktet godt til at neutralisere og fjerne håndsved på eksempelvis kobber, messing og aluminium.      

Kontakt-spray: 

Turbo-Spray har en meget lav overfladespænding og meget vedhængende på eksempelvis metaller, hvilket gør det perfekt til at fortrænge vand. Det betyder at Brunox Turbo-Spray er yderst velegnet til elektriske kontakter, så kortslutninger kan undgås eller repareres hurtigt.  

Miljø:

Derudover er produktet yderst miljøvenlig og indeholder hverken silikone, teflon eller grafit. Dåsen indhold har kun 3% CO2, mens de resternede 97% er virksomt stof, hvilket betyder at indholdet også har en mere neutral duft. 

Yderligere information

Specifications

Indhold: 120 ml.