Brocock XR Sniper Laminate Carbon PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 10.500,00 kr. DU SPARER 28% 14.599,00 kr.
På lager
SKU
BRXRBSHR17FALAMHL-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Brocock XR Sniper Laminate Carbon PCP-Luftgevær i 4,5 mm. kaliber er endnu et pletskud i Brococks nye XR-serie. Denne særlige udgave af deres anerkendte XR Sniper PCP-luftgevær har fået et helt unikt lamineret træskæfte. På trods af det noget anderledes skæfte, så byder XR Sniper Laminate selvfølgelig også på Huma Air luftregulator, Lorther Walther løb, kraftigt PCP-system og meget mere. Dette gør tilsammen Brocock XR Sniper Laminate til et topkvalitet PCP-luftgevær, som egner sig perfekt til skytten der både vil have unikt design og høj udgangshastighed. 

XR Sniper Laminate byder på samme kraftige PCP-system, som de andre i XR-sieren, og derfor er den også udstyret med et 400cc stor luftcylinder, som fyldes til maksimum 200 bar via dykkerfalske, PCP-pumpe eller PCP-kompressor. Via en indstillingsskrue er det muligt at skyde på tre niveauer, så der på lav kraft kan afgives Ca. 380 skud og Ca. 140 skyd på fuld kraft med en udgangshastighed på 300 m/s. PCP-systemet skyder fra et 10-skudsmagasin, har justerbart to-trins aftræk og manuel sikring. 

XR Sniper Laminate er udstyret med en Huma Air luftregulator i PCP-systemet, hvilket er med til at gøre XR Sniper Laminate til et af de mest præcise luftgevær på markedet. Huma Air luftregulatoren sikre at PCP-systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen. Lufttrykket i cylinderen og regulatoren kan hele tiden overvåges via to manometere på siden af luftgeværet, som gør det muligt at se hvornår det igen at nødvendigt med en opfyldning.

XR Sniper Laminate er ligesom de andre XR PCP-luftgevær fra Brocock udstyret med et fuldt lyddæmpet og lydisoleret løb fra tyske Lorther Walter. Et løb i den absolut bedste kvalitet, som holder lyden fra det kraftige PCP-system nede, og er lavet med ultra præcis riffelgang. 

Skæftet på XR Sniper Laminate skiller sig som nært ovenfor ud i forhold til de andre Brocock XR PCP-luftgevær. Den er nemlig udstyret med et smukt lamineret træskæfte,  Dertil er skæftet lavet i det nye semi-bullpup design med støttede thumbhole pistolgreb og bedre retningsindstilling. Dertil har skæftet en stødabsorberende skuderpude, 11 mm. Skinne til kikkertsigte, 22 mm. Skinne til montering af tilbehør og et vertikalt justerbart kindstykke til både venstre- og højreskytter.  

Den leveres inklusiv 10-skudsmagasin, enkeltsskudsstuds, fyldestuds og engelsk manual.  

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Brocock.

Model: XR Sniper Laminate Carbon.

Land (Brand): England.

Produktionsland: England.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 10-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 10 hagl.

Luftcylinder størrelse: 400cc.

Max. lufttryk på cylinder: 240 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 140 skud.

Indbygget regulator: Huma Air regulator. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Tre niveauer.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 300 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Soft-Touch Syntetisk. 

Kindpude: Ingen.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Højre og venstre.

Vægt: 3,3 kg.

Løbslængde: 45,7 cm.

Total længde: 86,3 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Brocock to-trins justerbart.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Indbygget Lothar Walther.

Lyddæmpet løb: Lothar Walther.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: 22 mm.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Fyldestuds, enkeltskudsstuds, magasin og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved