Brocock XR Sniper Carbon PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 9.000,00 kr. DU SPARER 26% 12.099,00 kr.
På lager
SKU
BRXRBSHR17FASYNHL-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Brocock XR Sniper Carbon PCP-luftgeværet er stor set identisk med den almindelige XR Sniper, men har til forskel en luftcylinder i carbon-materiale, hvilket betyder at den vejer Ca. 300 gram mindre. Udover den lave vægt er XR Sniper Carbon et engelsk topkvalitets PCP-luftgevær i unik semi-bullpup design, som både byder på høj udgangshastighed, stor luftcylinder, mange indstillingsmuligheder og en Huma Air luftregulator. Dette gør tilsammen Brocock XR Sniper Carbon til et perfekt PCP-luftgevær for skytten, som ønsker den bedste kvalitet, kompakt design og høj ydeevne. 

Ligesom de andre nye XR PCP-luftvåben fra Brocock, er XR Sniper baseret på deres kraftige PCP-system, hvor en 400cc store luftcylinder fyldes til maksimum 200 bar via PCP-pumpe, dykkerfalske eller PCP-kompressor. PCP-systemet har ladegreb på siden, er udstyret med et 10-skudsmagasin og kan skyde i tre forskellige hastigheder. Der kan afgives hele 380 skud på lav hastighed og 140 skud med en udgangshastighed på 300 m/s. 

Denne Carbon udgave af XR Sniper har tilmed fået den anerkendte Huma Air luftregulator indbygget i PCP-systemet, hvilket er med til at gøre XR Sniper Carbon til et utrolig præcist og stabilt luftgevær. Huma Air luftregulatoren sikre at PCP-systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen. Lufttrykket i cylinderen og regulatoren kan hele tiden overvåges via et indbygget manometer på siden af luftgeværet, og gør det muligt at se hvornår det igen at nødvendigt med en opfyldning.

Sammen med det kraftige PCP-system og luftregulatoren har XR Sniper Carbon et to-trins justerbart Brocock aftræk med manuel sikring. Aftrækket giver skytten mulighed for selv at indstille frigange i aftrækket, hvilket både øger præcisionen og giver en bedre skydeoplevelse. 

Skæftet på XR Sniper Carbon er fremstillet let syntetisk materiale, som ikke  kræver nogen form for vedligeholdelse. Dertil er skæftet lavet i det nye semi-bullpup design med støttede thumbhole pistolgreb og bedre retningsindstilling. Dertil har skæftet en stødabsorberende skuderpude, 11 mm. Skinne til kikkertsigte og et vertikalt justerbart kindstykke til både venstre- og højreskytter.    

Den leveres inklusiv 10-skudsmagasin, enkeltsskudsstuds, fyldestuds og engelsk manual.  

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte. 

Bemærk: Leveres uden picatinny rail på undersiden. 

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Brocock.

Model: XR Sniper Carbon.

Land (Brand): England.

Produktionsland: England.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 10-skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 10 hagl.

Luftcylinder størrelse: 400cc.

Max. lufttryk på cylinder: 240 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 140 skud. (Fuld Power)

Indbygget regulator: Huma Air regulator. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Tre niveauer.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 1 stk.

Udgangshastighed: 300 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Soft-Touch Syntetisk. 

Kindpude: Ingen.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe: Nej.

Skytte: Højre og venstre.

Vægt: 3 kg.

Løbslængde: 45,7 cm.

Total længde: 86,3 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Brocock to-trins justerbart.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Indbygget Lothar Walther.

Lyddæmpet løb: Lothar Walther.

Skinne til kikkert: 11 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Nej.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Fyldestuds, magasin og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved