Nyhed! Stoeger Airguns er nu på lager! Se alle modeller her.

×

VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19   

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Nikko Stirling

Nikko Stirling kikkertsigte

Når du er på jagt, så kan det blive nødvendigt med et kikkertsigte til dit luftgevær, så du dermed har lettere ved at ramme dit mål. Nikko Stirling er et anerkendt brand som udelukkende fokuserer på kikkertsigter til jagt, og filosofien er også at give skytten det bedste optik, så de dermed får succes på jagten.

Nikko Stirling udvikler kikkertsigter som kan opfylde ethvert behov, og har samtidig suveræn optik i verdensklasse.

I vores store udvalg af kikkertsigter fra Nikko Stirling kan du bl.a. vælge imellem forskellige størrelsesgrader og størrelser, som passer til de fleste former for jagt med luftgevær. Samtidig så tilbyder vi Nikko Stirling til super skarpe priser.

Har du spørgsmål til hvilken kikkertsigte, som du netop skal anvende til dit luftgevær? Så er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller 97 31 27 10 

Hvilket kikkertsigte skal man vælge?

Det kan være svært at vide hvilken kikkertsigte, man præcis skal vælge til sit luftgevær. Derfor kan det være fordelagtigt at vide hvilke forskellige muligheder, som de forskellige kikkertsigter giver.

En kikkertsigtes forstørrelse og objektivdiameter siger noget om sigtekikkertens optik og anvendelsesmuligheder. Værdierne bliver angivet ud fra to tal, som f.eks. 4 x 32. Første værdi angiver sigtekikkertens forstørrelse, mens at andet værdi angiver sigtekikkertens objektivdiameter i millimeter. En mindre forstørrelse giver et bredere synsfelt, bedre skarphed ift. dybden. En større forstørrelse giver et mere detaljeret billede, men et smallere synsfelt, samt en ringere skarphed i dybden. Objektivdiameteren afgør hvor meget lys der kan komme ind i sigtekikkerten, hvilket har en stor betydning for hvor god den er ved ringere lysforhold.

Top
kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode