KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.

Haendler Natermann Hagl

H&N hagl til luftvåben

Haendler Natermann (H&N) hagl til luftvåben tilbyder den bedste kombination af kvalitet, nødagtighed og pris – så det bliver endnu mere sjovt at skyde med luftvåben!

H&N har rødder helt tilbage til 1825 hvor virksomheden startede sin industrielle produktion af bly og blyolie. I 1950 bliver hagl til luftvåben også en del af programmet og lige siden har virksomheden produceret hagl i topkvalitet.

Programmet består i dag af mange forskellige kalibre og forskellige typer som Spidshagl, faldhagl, Field Target og Hollow Point.

Her på AIRGUN.dk har vi et bredt udvalg i 4,5 mm. (1.77) til markedets bedste priser.

Kendt tysk kvalitet

H&N hagl til luftvåben er gennem årene blevet kendt for den tyske topkvalitet, som Carl Georg August Natermann grundlange virksomheden på. Han mål var at producere produkter af den bedste kvalitet og det har H&N lige siden gjort på deres egen fabrik i Hann. Müden. På fabrikken har H&N alle produkter nøje kontrol og testet inden de bliver sendt ud til forbrugerne.

Den strenge kvalitetskontrol, gør at forbrugerne kan være sikker på at købe det bedste af det bedste – alt sammen godkendt af August Natermann.

Udviklingen er dog ikke stoppet. I tæt samarbejde med deres leveranfører, er H&N hele tiden i gang med at optimere egenskaberne på de råvare der bruges i produktionen af hagl til luftvåben. Eksempelvis har H&N udviklet en særlig overflade legering til haglet, som reducerer blyforurening og giver et mere præcist skud.

Dette er din sikkerhed for kvalitet og nøjagtighed fra alle H&N produkter.

Top