VI SENDER PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-16.00 - LØRDAG/SØNDAG: LUKKET     

                GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-                               

Ballistol Gun Care Rense- og Plejesæt

Varenummer:AB18132366SS18-AG
Ballistol Gun Care Rense- og Plejesæt
Varenummer:AB18132366SS18-AG

 

Pris: 399,00 kr - DU SPARER 13%

Specialpris 349,00 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Ballistol Gun Care rense- og plejesæt til luftgevær, luftpistol, jagtriffel og haglgevær indeholder alt til vedligeholdelse af våben. Sættet indeholder derfor både Ballistol Universalolie, Ballistol Quick bruneringsmiddel, Balsin skæfteolie, Gunex 2000 GunCare våbenolie, Robla Solo MIL løbsrens, Robla affedtningsmiddel, to rensepinde, to fugtfrie renseklude og pensel med to børstehoveder. Hele sættet leveres i en praktisk plastikkuffert, hvor alle produkter ligger i små rum. Læs mere om de forskellige Ballistol rense- og plejeprodukter herunder.     

Ballistol Universalolie 

Ballistol Universalolie er blandt de mest anerkendte universalolier på markedet, grundes olien evne til både at smøre, rense og pleje mekaniske dele. Universal olien fra Ballistol kan både bruges til at smøre, rengøre, beskytte mod rust og løse bevægelige dele. Derudover kan den syrefire olie bruges til at pleje og beskytte gummi, træ, plastik og lignede. Universalolie fra Ballistol er 100% biologisk nedbrydelig.      

Ballistol Quick bruneringsmiddel

Ballistol Quick bruneringsmiddel til  hurtig og effektiv brunering af små våben og små våbendele. Produktet giver en permanent og slidstærk brunering. Bemærk at bruneringsmiddelet ikke virker på stål med mere end 3% krom. 

Balsin Skæfteolie  

Balsin skæfteolie til beskyttelse, pleje og rens af træskæfte på luftgevær, jagtgevær, jagtriffel- og salonriffel. Produktet smøres på skæftet og eftertørres med en ren kuld. Herefter vil træets årer og naturlige farve fremstå flot. Dertil giver skæfteolien et beskyttende lag, som gør træet mere modstandsdygtig over for fugt og giver en vandafvisende effekt.  

Gunex 2000 GunCare Våbenolie

Gunex 2000 GunCare våbenolie til brug på luftgevær, luftpistol, haglgevær og jagtgevær. Våbenolien har en effektiv effekt til at fjerne stål, bly og krudt rester, hvilket sikre at alle dele løber glat. Gunex 200 Guncare er perfekt til langsigtet bevaring af metaldele og påvirkes ikke af temperaturforhold mellem -50 grader og op til 100 grader. 

Robla Solo MIL løbsrens

Robla Solo MIL løbsrens til effektiv rens og pleje af løbets riffelgang på både luftgevær, luftpistol, jagtriffel og haglgevær. Rensemiddelet bruges i meget urene løb til effektiv rens af bly og kobber aflejringer uden at skade overflader af nickel, krom og stål. 

Robla affedtningsmiddel 

Robla affedtningsmiddel til effektiv affedtning af metal- og kunststofoverflader på våben. Affedtningsmiddelet er ideel til forbehandling inden brunering eller galvanisering, samt til at fjerne overskydende fedtrester.   

Yderligere information

Specifications

Indhold:

Ballistol Universalolie – 200 ml.

Ballistol Quick bruneringsmiddel 50 ml. 

Balsin skæfteolie – 50 ml. 

Gunex 2000 GunCare våbenolie – 50

Robla Solo MIL løbsrens – 65 ml.

Robla affedtningsmiddel – 50 ml. 

To rensepinde

To fugtfrie renseklude

Pensel med to børstehoveder.

kr
Tilmeld vores nyhedsbrev og få unikke tilbud!
Tilmed nyhedsbrev her:
Rabatkode